Wat kies ik, een draadloos, bekabeld of hoogriscoalarmsysteem?

Wat kies ik, een draadloos, bekabeld of hoogriscoalarmsysteem? Je vraagt je af wat je het beste kiest? Een draadloos, bekabeld of hoogrisicoalarmsysteem? Sta ons toe je meteen gerust te stellen. Wat je ook kiest, je kiest altijd een goed exemplaar, want in feite bestaan er geen slechte alarmsystemen. Alle alarmsystemen die Wolf Security verkoopt, van het goedkoopste tot het duurste, zijn stuk voor stuk super. Het maakt niet uit of je nu kiest voor een draadloos, bekabeld of hoogrisicoalarmsysteem. Wel belangrijk is dat je het juiste systeem op de juiste plaats gebruikt. Ga je voor een draadloos, bekabeld of hoogrisicoalarmsysteem? Soms zien we dat concurrenten een goedkoper systeem leveren dan wij. Die race to the bottom vinden we jammer. Niet alleen omdat we de verkoop niet kunnen realiseren, maar ook omdat de klant niet altijd gediend is met de goedkoopste oplossing. Wij bij Wolf Security leveren alleen dat alarmsysteem dat goed én juist is voor die bepaalde situatie. Sommige andere aanbieders hebben daar helaas minder

Lees meer

Hoe ga je te werk om je woning te beveiligen?

Om je woning te beveiligen bestaan er heel wat eenvoudige huis-en-tuinmiddeltjes. Helaas leveren die niet altijd op wat ze beloven: je woning beveiligen tegen inbraken. Lees er deze 5 domme denkfouten van huiseigenaars maar eens op na.

Lees meer

Alarmsysteem, jaarlijks onderhoud wettelijk verplicht?

Het koninklijk besluit van 25 april 2007 stelt het zwart op wit: het is wettelijk verplicht om je alarmsysteem jaarlijks te onderhouden. Als je wat technisch inzicht hebt kan je het onderhoud zelf doen. Maar je kan het jaarlijks onderhoud van je alarmsysteem ook overlaten aan een professionele installateur. Dat laatste is met voorsprong de beste optie. In de eerste plaats kost dat jaarlijks onderhoud niet veel. Bovendien ziet een professionele installateur veel meer dan een particulier.

Lees meer

Wat 2018 zo fantastisch maakte? Ons superteam!

De zaakvoerder van Wolf Security, Niels Haeck, heeft besloten om zijn nieuwjaarsbrief aan zijn team online te zetten. 

“Bedankt, mannen! Bedankt, superteam voor een fantastisch 2018! Op naar een even fantastisch 2019! Als het kan opnieuw met ons allen samen, in hetzelfde hechte team van positieve, gedreven en supergoede gasten.” 

Lees meer

Je pokert toch niet met je hele bezit?

Toen ik in de beveiligingssector begon, deed ik het nog onder mijn eigen naam, Haeck Beveiliging. Na verloop van tijd kreeg mijn bedrijf de naam ‘Wolf Security’.

Van in het begin liep ik rond met mijn setje zelfgemaakte speelkaarten. Ik heb ze nog altijd in mijn bezit. Je ziet het aan de vuile randen en de vieze kleur dat ze al een tijdje meegaan. Hoe oud ze ook zijn, ik haal ze nog steeds regelmatig uit mijn broekzak om potentiële klanten op een ludieke, speelse manier een duidelijk antwoord te geven als ze me vragen: “Waarom heb ik een alarmsysteem nodig?” Geniet even met me mee van de antwoorden.

Lees meer

Hoe betaalbaar zijn beveiligingssystemen?

Je hebt je wellicht al afgevraagd hoeveel het nu eigenlijk kost, je huis of bedrijf beveiligen tegen diefstal. Hoeveel kost de beveiliging van mijn huis? En hoeveel kost de beveiliging van mijn bedrijf?

Lees meer

5 domme denkfouten van huiseigenaars. Maak jij ze ook?

Je hebt een huis, je eigen stekje vol bezittingen die jij leuk vindt. Die zijn misschien niet zoveel waard als je ze uitdrukt in geld, maar het zijn wel spullen die jij een na een leuk vindt. En dat alleen al maakt ze meer dan waardevol. Dat je spullen zouden kunnen worden gestolen, beschouw je als een fabeltje.

Lees meer

TCO Camerabewaking

Bereken de te verwachten total cost of ownership (TCO) van uw camerabewaking.
Wat mogen we verwachten in geval van defect of slijtage

Lees meer