Dé Wolfblog
Alle laatste nieuwtjes, weetjes en events.

dec

13

Wolf Security is er 100% voorstander van om je een alarmsysteem met meldkamer te bezorgen. Je met andere woorden een meldkamer abonnement te geven. Dat verhoogt de bescherming van je eigendom tegen ongewenste bezoekers met factor tien. We lichten je de voordelen toe en vertellen je meer over de verschillende codes van een meldkamer. Ook en vooral over de redenen waarom die codes er zijn.

sep

14

Wil je een parlofoon met camera en deuropener? Dan raden we je een videofoon aan, want eigenlijk is dat net hetzelfde. Het enige verschil is dat je bij een parlofoon enkel geluid hebt en bij een videofoon naast geluid ook beeld.

mrt

10

De volledige maand maart Batibouw korting Tot 20% korting Camerabewaking: 4 camera’s vanaf €2500 euro incl installatie Draadloos alarmsysteem: Vanaf €1800 euro euro incl installatie Videofoon: Vanaf €1099 incl installatie https://youtu.be/iybdjypMyjE Niels Haeck Wolf Security is klaar voor de volgende jaren en zijn uitdagingen. Jij ook? Laat je toekomst alvast niet bestelen. Zet je domeinen…

jan

06

WOLF20 Wolf Security stapt net als iedereen een nieuw decennium in vol nieuwe uitdagingen en vernieuwingen, met een rugzak van exact 10 jaar ervaring. Op 1 januari 2010 opende Niels Haeck van Wolf Security de deuren van Haeck Beveiliging BVBA, de bedrijfsnaam van toen. In de loop van die 10 jaar is Wolf erin geslaagd…

okt

01

Ik stel me graag even aan u voor. Waarom? Omdat mijn karakter en dat van mijn bedrijf heel gelijklopend zijn. Wie mij kent, weet ook op welke principes mijn bedrijf draait. Voor mij is het altijd belangrijk geweest om producten te leveren van een zeer goede kwaliteit. En het doet me plezier…

sep

20

Je bestelwagen zit vol met duur technisch materiaal. Heb je die camionette én de inhoud ervan wel voldoende beveiligd? Dat is echt wel nodig, want dieven weten ook wel dat er zich een fortuin aan materiaal in bestelwagens bevindt. Alarmsysteem voor bestelwagen nodig? Beveilig die met een alarmsysteem van Wolf Security. Dat werkt perfect en is nu…

sep

01

Hoog tijd om enkele woorden te besteden aan de missie en visie van Wolf Security. Er staat al wat op onze website onder het menu Over ons, maar hier lees je nog iets meer. De missie en visie van Wolf Security vinden we namelijk belangrijk genoeg om er een aparte blog aan te wijden. En…

aug

18

Het moet het toppunt van ergernis zijn. ‘s Ochtends vroeg bij het opstaan zien dat je woning, gebouw of pand ontsierd wordt door vandalisme, dat er graffiti gespoten is, bloembakken omgegooid, ramen ingegooid…. Of dat je auto een spiegel mist. Onze tip? Breng altijd de politie op de hoogte en ruim de schade zo snel…

aug

02

Op zoek naar een alarmsysteem voor een boot? Of voor een andere plaats waar er geen verbinding is? Wolf Security kan je hierbij helpen.

jul

20

Werfdiefstallen zijn een enorme plaag, zelfs een echte pest. Dieven stelen letterlijk de pannen van het dak. Laat je koperwerk liggen op een werf, dan mag je er zeker van zijn dat dat er de volgende dag niet meer ligt.

jul

08

Wat het beste alarmsysteem voor ouderen is? Daar kunnen we een heel rechtlijnig antwoord op geven. Het beste alarmsysteem voor ouderen is er één met paniekknop, camera en spraakfunctie. Een extra videofoon maakt het plaatje helemaal compleet.

jun

18

Wolf Security is gespecialiseerd in beveiliging voor ketens en grote projecten. We noemen geen namen, maar onze grootste klant heeft ondertussen een kleine 1.000 camera’s staan, verdeeld over 40 winkels.

jun

06

Hoeveel kost een alarmsysteem nu eigenlijk? Dat gaat van goedkoper tot duurder. Met een alarmsysteem van Wolf Security speel je volledig op veilig.

mei

25

Wil je een professioneel alarmsysteem kopen? Ga dan in zee met een professionele installateur die beschikt over de INCERT-certificaat, zoals Wolf Security.

mei

09

Veel mensen hebben er geen idee van wat er bij de installatie van een camera komt kijken. Veel van hen stellen zich voor dat er overal kabels getrokken worden, van buiten naar binnen, dwars door kamers en door de muren heen. Die kijken daar uiteraard tegen op, want misschien is hun woning net gerenoveerd, of…

apr

25

Een meldkamer en uw alarmsysteem zijn met elkaar verbonden als een hond aan de lijn van zijn baasje. Dat beide verband houden met elkaar is alleen maar logisch.

apr

11

Kassafraude of diefstal uit de kassa, het blijft een veelvoorkomend zeer. Wat kan je doen tegen kassafraude? Installeer een camera die alles registreert.

mrt

21

Hoe verhoog ik de veiligheid binnen mijn onderneming? Een onderneming zal vooral inzetten op een alarmsysteem met een heleboel camera’s. Binnen en buiten.

mrt

11

Wat kies ik, een draadloos, bekabeld of hoogriscoalarmsysteem? Je vraagt je af wat je het beste kiest? Een draadloos, bekabeld of hoogrisicoalarmsysteem? Sta ons toe je meteen gerust te stellen. Wat je ook kiest, je kiest altijd een goed exemplaar, want in feite bestaan er geen slechte alarmsystemen. Alle alarmsystemen die Wolf Security verkoopt, van…

feb

27

Natuurlijk kan je camerabeelden gebruiken als bewijslast. Dan moet aan 3 voorwaarden voldaan zijn: herkenning, pictogrammen en aangifte privacycommissie.

feb

07

Om je woning te beveiligen bestaan er heel wat eenvoudige huis-en-tuinmiddeltjes. Helaas leveren die niet altijd op wat ze beloven: je woning beveiligen tegen inbraken. Lees er deze 5 domme denkfouten van huiseigenaars maar eens op na.

jan

25

Het koninklijk besluit van 25 april 2007 stelt het zwart op wit: het is wettelijk verplicht om je alarmsysteem jaarlijks te onderhouden. Als je wat technisch inzicht hebt kan je het onderhoud zelf doen. Maar je kan het jaarlijks onderhoud van je alarmsysteem ook overlaten aan een professionele installateur. Dat laatste is met voorsprong de beste optie. In de eerste plaats kost dat jaarlijks onderhoud niet veel. Bovendien ziet een professionele installateur veel meer dan een particulier.

jan

10

In de beveiligingswereld spreken we van laag risico (nummer 1), gemiddeld risico (nummer 2) en hoog risico (nummer 3). Wat bij inbraakniveau hoog, laag of gemiddeld? Bij elk van die risiconiveaus installeren we passende alarmsystemen.

dec

28

De zaakvoerder van Wolf Security, Niels Haeck, heeft besloten om zijn nieuwjaarsbrief aan zijn team online te zetten. “Bedankt, mannen! Bedankt, superteam voor een fantastisch 2018! Op naar een even fantastisch 2019! Als het kan opnieuw met ons allen samen, in hetzelfde hechte team van positieve, gedreven en supergoede gasten.”

dec

12

Toen ik in de beveiligingssector begon, deed ik het nog onder mijn eigen naam, Haeck Beveiliging. Na verloop van tijd kreeg mijn bedrijf de naam ‘Wolf Security’.

nov

29

Je bent een echte digileek en vraagt je af of je met een beveiligingssysteem kunt werken. Is een alarmsysteem makkelijk te bedienen? Het antwoord luidt JA.

nov

12

Een nummerplaatcamera is in sommige branches niet meer weg te denken. Weet je wie er zeker een nummerplaatcamera nodig heeft? Tankstations.

okt

16

Je hebt je wellicht al afgevraagd hoeveel het nu eigenlijk kost, je huis of bedrijf beveiligen tegen diefstal. Hoeveel kost de beveiliging van mijn huis? En hoeveel kost de beveiliging van mijn bedrijf?

okt

12

Is je woning, winkel of bedrijfspand beveiligd met een camera? Duid je die beveiliging aan met een officieel pictogram voor bewakingscamera’s en hangt die duidelijk zichtbaar op? Is verplicht!

sep

20

Je hebt een huis, je eigen stekje vol bezittingen die jij leuk vindt. Die zijn misschien niet zoveel waard als je ze uitdrukt in geld, maar het zijn wel spullen die jij stuk voor stuk leuk vindt. En dat alleen al maakt ze meer dan waardevol. Dat je spullen zouden kunnen worden gestolen, beschouw je als een fabeltje.

aug

31

Bereken de te verwachten total cost of ownership (TCO) van uw camerabewaking. Wat mogen we verwachten in geval van defect of slijtage?

aug

31

Een antwoord op alle veelgestelde vragen in verband met het onderhoud van uw alarmsysteem.

aug

31

Het jaarlijks onderhoud van camerabewaking is niet verplicht. Zo heb je aan camerabewaking ook geen vaste kosten. Waarom is het aangeraden om toch het jaarlijks onderhoud uit te voeren?

aug

31

Wist je dat we bij Wolf Security sinds 2015 enkel maar duurzame wagens kopen op elektriciteit of aardgas? Beter voor het milieu, én voor de portemonnee van onze klanten! Want dankzij de besparing in brandstof, kunnen we nog betere prijzen geven aan onze klanten.

aug

31

Wat gebeurt er bij een inbraak? Ontdek hier waarom onze alarmsystemen écht wel helpen bij een inbraak. Een inbreker dringt bijvoorbeeld binnen langs de keuken:

aug

31

Dankzij onze mistgenerator kunnen deze inbrekers de tabak NIET meenemen! Mocht deze kast leeggemaakt zijn had dit veel grotere gevolgen gehad!

aug

31

Bij Wolf Security dragen wij de hoogste zorg voor de veiligheid van onze klanten. Zo zijn onze alarmsystemen voorzien van extra hoge veiligheidsmaatregelen om onze klanten steeds op de beste manier te kunnen beveiligen. Wij zetten graag enkele punten op een rij waar extra aandacht aan gegeven wordt.

jul

15

Functie: Top-Technieker! Je vertrekt iedere dag met de bestelwagen naar de klant om alarmsystemen en camerabewaking te installeren. Dit is zowel bij particulieren als bedrijven.

jul

15

Wolf security heeft ook al de nodige ervaring met grote projecten (Extrashop Group +600 camera’s, 22 vestigingen, Wallonië) “De 25 verkooppunten, die zich allemaal in Wallonië bevinden, zijn sinds oktober 2016 gegroepeerd onder een gemeenschappelijke naam EXTRA (het vroegere Lediscount & Eurobazar). Zeven openingen van nieuwe winkels zijn voorzien voor eind 2016. Extra group is familieonderneming in volle groei en stelt momenteel 210 werknemers tewerk en werft meer dan 50 personen aan.”

jul

15

Wolfsecurity is een nieuw initiatief van Haeck Beveiliging, waar er gefocust word om de hoogste kwaliteit beveiliging te bieden, tegen een zeer concurrentiele prijs.