Hoe ga je te werk om je woning te beveiligen?

Om je woning te beveiligen bestaan er heel wat eenvoudige huis-en-tuinmiddeltjes. Helaas leveren die niet altijd op wat ze beloven: je woning beveiligen tegen inbraken. Lees er deze 5 domme denkfouten van huiseigenaars maar eens op na.

Lees meer

Alarmsysteem, jaarlijks onderhoud wettelijk verplicht?

Het koninklijk besluit van 25 april 2007 stelt het zwart op wit: het is wettelijk verplicht om je alarmsysteem jaarlijks te onderhouden. Als je wat technisch inzicht hebt kan je het onderhoud zelf doen. Maar je kan het jaarlijks onderhoud van je alarmsysteem ook overlaten aan een professionele installateur. Dat laatste is met voorsprong de beste optie. In de eerste plaats kost dat jaarlijks onderhoud niet veel. Bovendien ziet een professionele installateur veel meer dan een particulier.

Lees meer

Wat 2018 zo fantastisch maakte? Ons superteam!

De zaakvoerder van Wolf Security, Niels Haeck, heeft besloten om zijn nieuwjaarsbrief aan zijn team online te zetten. 

“Bedankt, mannen! Bedankt, superteam voor een fantastisch 2018! Op naar een even fantastisch 2019! Als het kan opnieuw met ons allen samen, in hetzelfde hechte team van positieve, gedreven en supergoede gasten.” 

Lees meer

Je pokert toch niet met je hele bezit?

Toen ik in de beveiligingssector begon, deed ik het nog onder mijn eigen naam, Haeck Beveiliging. Na verloop van tijd kreeg mijn bedrijf de naam ‘Wolf Security’.

Van in het begin liep ik rond met mijn setje zelfgemaakte speelkaarten. Ik heb ze nog altijd in mijn bezit. Je ziet het aan de vuile randen en de vieze kleur dat ze al een tijdje meegaan. Hoe oud ze ook zijn, ik haal ze nog steeds regelmatig uit mijn broekzak om potentiële klanten op een ludieke, speelse manier een duidelijk antwoord te geven als ze me vragen: “Waarom heb ik een alarmsysteem nodig?” Geniet even met me mee van de antwoorden.

Lees meer

Hoe betaalbaar zijn beveiligingssystemen?

Je hebt je wellicht al afgevraagd hoeveel het nu eigenlijk kost, je huis of bedrijf beveiligen tegen diefstal. Hoeveel kost de beveiliging van mijn huis? En hoeveel kost de beveiliging van mijn bedrijf?

Lees meer

5 domme denkfouten van huiseigenaars. Maak jij ze ook?

Je hebt een huis, je eigen stekje vol bezittingen die jij leuk vindt. Die zijn misschien niet zoveel waard als je ze uitdrukt in geld, maar het zijn wel spullen die jij een na een leuk vindt. En dat alleen al maakt ze meer dan waardevol. Dat je spullen zouden kunnen worden gestolen, beschouw je als een fabeltje.

Lees meer

TCO Camerabewaking

Bereken de te verwachten total cost of ownership (TCO) van uw camerabewaking.
Wat mogen we verwachten in geval van defect of slijtage

Lees meer

Jaarlijks onderhoud camerabewaking

Het jaarlijks onderhoud van camerabewaking is niet verplicht.
Zo heb je aan camerabewaking ook geen vaste kosten.
Waarom is het aangeraden om toch het jaarlijks onderhoud uit te voeren:

Lees meer

Duurzaamheid

Wist je dat we bij Wolf Security sinds 2015 enkel maar duurzame wagens kopen op elektriciteit of aardgas? Beter voor het milieu, én voor de portemonnee van onze klanten! Want dankzij de besparing in brandstof, kunnen we nog betere prijzen geven aan onze klanten.

Lees meer

De hoge veiligheid van Wolf-Alarmsystemen

Bij Wolf Security dragen wij de hoogste zorg voor de veiligheid van onze klanten. Zo zijn onze alarmsystemen voorzien van extra hoge veiligheidsmaatregelen om onze klanten steeds op de beste manier te kunnen beveiligen.

Wij zetten graag enkele punten op een rij waar extra aandacht aan gegeven wordt.

Lees meer

WOLF SECURITY WERFT AAN

Functie: Top-Technieker!
Je vertrekt iedere dag met de bestelwagen naar de klant om alarmsystemen en camerabewaking te installeren. Dit is zowel bij particulieren als bedrijven.

– Kabels trekken door kabelgoten, valse plafonds, opbouw,..
– Sensoren, camera’s & centrales aan de muur schroeven
– Programmeren van het systeem
– Uitleg aan de klant
– De woning terug keurig achterlaten

Lees meer

PROJECTEN WAAR WIJ TROTS ZIJN!

Wolf security heeft ook al de nodige ervaring met grote projecten

Extrashop Group
+600 camera’s, 22 vestigingen, Wallonië

“De 25 verkooppunten, die zich allemaal in Wallonië bevinden, zijn sinds oktober 2016 gegroepeerd onder een gemeenschappelijke naam EXTRA (het vroegere Lediscount & Eurobazar). Zeven openingen van nieuwe winkels zijn voorzien voor eind 2016. Extra group is familieonderneming in volle groei en stelt momenteel 210 werknemers tewerk en werft meer dan 50 personen aan.”

Lees meer