okt

01

Niels Haeck

Ik stel me graag even aan u voor. Waarom? Omdat mijn karakter en dat van mijn bedrijf heel gelijklopend zijn. Wie mij kent, weet ook op welke principes mijn bedrijf draait.

Voor mij is het altijd belangrijk geweest om producten te leveren van een zeer goede kwaliteit. En het doet me plezier om te zien dat ook de werknemers van Wolf Security die persoonlijke visie goed opvolgen.

Ons bedrijf is intussen enorm gegroeid, tussen de start in 2010 en nu zijn we van 1 naar 7 werknemers gegaan en bedienen we zo’n 1.500 klanten.

Maar nog altijd probeer ik van alle projecten op de hoogte te zijn. Nog altijd kijk ik er nauw op toe dat de klanttevredenheid even goed, en zelfs nog beter wordt.

Over het hoe en het waarom

Ik kom uit een gezin van zelfstandigen, mijn ouders hadden een bedrijf in de metaalbewerking. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik van kindsbeen af de microbe van het ondernemen in het bloed kreeg. Toen ik in mijn jonge jaren in een computerwinkel werkte, was ik al elke avond aan het bijklussen en ging ik de mensen bij hen thuis helpen voor een zakcentje.

Na lang twijfelen hakte ik de knoop door. In 2010 startte ik mijn eigen zaak – toen nog onder die ellenlange naam Haeck.be – Camerabewaking – Computers – Service. Ik deed dat volledig met eigen middelen, alleen de bestelwagen was eigendom van mijn ouders.

Alles zelf te mogen doen was ontzettend leuk en heel leerrijk. Ik verkocht alles zelf, installeerde alles zelf en verleende zelf de bijstand als er vragen waren. Op die manier heb ik de markt en het product – alarmsystemen, bewakingscamera’s en beveiligingsmateriaal – tot in de kleinste details leren kennen.

De klanten waren tevreden en de mond-tot-mondreclame liep vanzelf. Die positieve aanbevelingen waren mijn grootste bron van nieuwe klanten. Ik herinner me die eerste jaren nog alsof het gisteren was, ik werkte elke dag van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. En toen kwam in 2013 de eerste werknemer bij mij in dienst. Tussen haakjes, tot op vandaag werkt die hier nog altijd.

Zoals ik hierboven al zei: op dit ogenblik bedienen de 7 werknemers van Wolf Security zo’n 1.500 klanten. De passie blijft hetzelfde als in die eerste dagen: we streven naar 100 procent klanttevredenheid en werken daarom alleen met producten van zeer goede kwaliteit. Eerlijk? Ik hoop dat we dat nog veel jaren mogen doen.

Dank voor jullie vertrouwen!

Naar overzicht