sep

20

Je bestelwagen zit vol met duur technisch materiaal. Heb je die camionette én de inhoud ervan wel voldoende beveiligd? Dat is echt wel nodig, want dieven weten ook wel dat er zich een fortuin aan materiaal in bestelwagens bevindt. Alarmsysteem voor bestelwagen nodig?

Beveilig die met een alarmsysteem van Wolf Security. Dat werkt perfect en is nu verkrijgbaar tegen de spotprijs van 1395,84 euro excl. btw voor de installatie én een maandelijks abonnement van 10 euro, track & trace inclusief.

Beveilig je bestelwagen én je gereedschap

Een diefstal van de apparatuur in je bestelwagen betekent een serieuze financiële strop. Voorkomen is altijd beter dan genezen, ook hier.

Onze tip? Beveilig je bestelwagen tegen inbraak met een wagenalarmsysteem van Wolf Security. Niet alleen uiterst betaalbaar, het systeem doet ook 100% perfect zijn werk. En dat kunnen we zonder blozen zeggen, want we weten het uit ervaring. We gebruiken dat systeem nu al vijf jaar in onze eigen camionettes.

Ondertussen zijn alle kinderziekten eruit en kunnen we spreken van een heel stabiele inbraakbeveiliging. Nu het perfect werkt, bieden we ons eigen alarmsysteem bestelwagen ook aan onze klanten aan. Want we willen dat ze even goed beveiligd zijn tegen diefstal als wij.

Spotgoedkoop alarmsysteem bestelwagen: 10 euro per maand!

De prijs voor het alarmsysteem bestelwagen is in één woord super. De installatie van het alarmsysteem in je bestelwagen kost je amper 1395,84 euro excl. btw, alles inclusief.

Het maandelijks abonnement kost je 9 of 10 euro per maand, afhankelijk of je er al dan niet een track & trace bovenop wilt. Zeg nu zelf, dat is toch spotgoedkoop. Wat je bij ons voor de inbraakbeveiliging bestelwagen betaalt, haal je er zo uit.

Stel dat je er de diefstal van slechts één boormachine mee verijdelt, dan heb je de kost al meer dan terugverdiend. De aankoop van degelijk materiaal komt immers veel duurder uit dan de installatiekost van 1395,84 euro en het maandelijkse abonnement voor de beveiliging van je bestelwagen.

Wat krijg je voor die 9 of 10 euro per maand?

  • Twee bewegingsdetectoren, één vooraan in de bestuurderscabine en één achteraan.
  • Een binnensirene die luid begint te gillen zodra er een poging tot inbraak is.
  • Een gebruiksvriendelijke smartphone-app die je in realtime op de hoogte brengt.
  • Een foto van de persoon die aan het inbreken is.
  • Voor één euro meer, dus voor 10 euro per maand, krijg je er een track & trace bovenop.

Met een track & trace weet je altijd waar je bestelwagen zich bevindt, ook wanneer hij gestolen is, of
wanneer een werknemer ermee weg is. Dat is trouwens een gemakkelijke en efficiënte manier om je
werknemers in de gaten te houden. Gaat een werkgever er na de avonduren mee aan de haal, dan
zie je dat ook.

Hoe werkt het alarmsysteem bestelwagen?

Parkeer je je bestelwagen ’s avonds, dan druk je zoals bij een gewoon alarmsysteem je code in op het klavier, je doet het klepje dicht en je sluit de bestelwagen af. Een duidelijk hoorbare piep vertelt je dat het alarm is ingeschakeld.

De volgende dag doe je net het omgekeerde: je opent het voorportier, het klepje van het klavier, zet het alarm af door de code in te drukken. En dan neem je achteraan je materiaal uit de camionette, of steek je er nieuw materiaal in.

Let wel, als het alarmsysteem opstaat en iemand opent de achterste deur, dan schiet het alarm luid in werking. Je moet dus altijd eerst het voorste portier opendoen en het alarm uitschakelen. Doe je dat niet en open je meteen de achterdeur, dan word je verondersteld een inbreker te zijn.

Koop je alarmsysteem bestelwagen nu!

De spotprijs van 10 euro per maand voor het alarmsysteem bestelwagen, onze all-in
beveiligingsformule, is beperkt geldig. Daarna gaat die spotgoedkope prijs iets naar
omhoog.

Profiteer ervan. Wacht niet langer, bestel hem nu.

Vragen? Het team van Wolf Security staat altijd klaar om je te helpen!

Ook geïnteresseerd in deze blog?

Niels Haeck, zaakvoerder van Wolf Security, stelt zich voor!

 

© C’bon

Naar overzicht