sep

01

Hoog tijd om enkele woorden te besteden aan de missie en visie van Wolf Security. Er staat al wat op onze website onder het menu Over ons, maar hier lees je nog iets meer. De missie en visie van Wolf Security vinden we namelijk belangrijk genoeg om er een aparte blog aan te wijden. En je mag er zeker van zijn: we menen er elk woord van. Lees even met ons mee.

Wolf Security in het kort

Wolf Security is een erkende beveiligingsfirma met vestigingen in Ieper en Waregem. We specialiseren ons in totaalbeveiliging en bieden elektronische beveiliging aan. Steeds opnieuw combineren we innovatieve toptechnologie met de gebruiksvriendelijkheid van een smartphone-app. Duidelijkheid en transparantie zijn twee van onze kernwoorden, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn twee andere. Die vind je ook terug in de degelijkheid van de producten waarmee we werken én in de service die we jou dag in dag uit bieden.

Missie en visie van Wolf Security

Visie van Wolf Security

Bij Wolf Security staat de veiligheid van jou als klant centraal. We willen de veiligheid van je bedrijf, woning én jezelf beschermen. Dat doen we als volgt.

  • We garanderen jouw veiligheid door continu te investeren in een innovatieve en creatieve ontwikkeling van onze systemen. Om jou de meest geavanceerde service op de markt te bieden, gebruiken we altijd de nieuwste technologieën.
  • Ons team van eigen professionele installateurs werkt elk project individueel, persoonlijk en tot in de puntjes.
  • We willen jouw gebruiksgemak verhogen en investeren daarom in gebruiksvriendelijke alarmsystemen. Via een laagdrempelige smartphone-app kan je je veiligheidssysteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer je dat wil.
  • Ons aanbod voor jou is altijd 100% op maat. Om dat te kunnen realiseren luisteren we altijd eerst grondig naar je noden en wensen. Vervolgens bepalen we samen de richting waarin je je goed voelt. Pas daarna gaan we op zoek naar een persoonlijke oplossing. Moeilijke of onmogelijke projecten gaan we nooit uit de weg.
  • We willen het je vooral gemakkelijk maken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je bestelling digitaal door te geven. Ook wat onze naverkoopservice betreft willen we op nummer één staan. Als onze klant krijg je dan niet minder dan een koninklijke behandeling.

Missie van Wolf Security

Wolf Security bestaat al sinds 2010 en is in sindsdien sterk gegroeid. Dat succes is het resultaat van onze werkcultuur die we baseren op de volgende vijf fundamentele waarden:

Persoonlijk – Oplossingsgericht – Betrouwbaar – Bereikbaar – Duurzaam

  1. Persoonlijk – We streven naar maximale betrokkenheid en vinden persoonlijk contact met de klant heel belangrijk. We gaan direct, dichtbij en duidelijk met jou om. Klantenservice van de hoogste kwaliteit, daar streven we naar!
  2. Oplossingsgericht – Voor elk probleem zoeken we een zo creatief en innovatief mogelijke oplossing. Wij denken met je mee zodat we samen tot de beste veiligheidsoplossing komen. We beschouwen het als een grote persoonlijke uitdaging om zelfs voor de meest ingewikkelde en moeilijke opdrachten een oplossing te vinden.
  3. Betrouwbaar – Wij doen er alles aan om je vertrouwen niet te schaden. We willen je een veilig gevoel geven en gebruiken daarom alleen de meest geavanceerde én betrouwbare technologie op de markt. Je kan er vanop aan: bij ons is een afspraak een afspraak. Onze offertes zijn glashelder en transparant en komen altijd 100% overeen met de eindfactuur.
  4. Bereikbaar – We doen er alles aan om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden. We zijn dan ook altijd bereikbaar, 24 uur op 24, 7 dagen op 7.
  5. Duurzaam – We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. Onze technici rijden rond in elektrische wagens of op aardgas. Facturen en offertes krijg je zoveel mogelijk digitaal in de bus.

Probeer ons uit!

Dan merk je meteen dat geen enkel woord hierboven gelogen is. Wij staan 100% achter de missie en visie van Wolf Security. En we hopen jij binnenkort ook. Neem gerust contact met ons op.

 

Ook geïnteresseerd in deze blog?

Alarmsysteem voor bestelwagen nodig? Nu spotgoedkoop!

 

Naar overzicht