feb

07

2021 was een speciaal, maar toch mooi jaar. Onder meer door de loyaliteit van onze klanten, ook die van jou. Dank je wel daarvoor.

2021 was helaas ook een jaar waarin onze onkosten – net als die van jou – gevoelig stegen. Het is een beetje het nieuws van de dag vrezen we. Alles wordt duurder.

Omdat onze onkosten toch wel behoorlijk naar omhoog zijn gegaan, zijn we helaas genoodzaakt over te gaan tot een prijsstijging. Dat is iets wat we trouwens al sinds 2015 niet meer hebben gedaan. Alleen als het écht moet, doen we onze prijzen stijgen. En dat is nu het geval.

Misschien helpt het volgende nieuws een beetje?

We rekenen niet alle prijsstijgingen volledig aan jou en de andere klanten door, maar slechts gedeeltelijk. En dat is een heel bewuste keuze. Want zoals je hierboven al kon lezen, weten we dat jij ook te maken hebt met altijd maar hogere rekeningen.

Wat houden de prijsstijging concreet in?

Prijs van de werkuren stijgt

De prijs van onze werkuren bedroeg 60 euro per uur. Die stijgt nu naar 65 euro per uur.

Prijs van het transport stijgt

Ook op het vlak van het transport zijn we verplicht iets meer aan te rekenen. We proberen die extra prijs echter zo laag mogelijk te houden.

Vroeger berekenden we enkel de prijs per minuut in de heenrit. Die bedroeg 1 euro per minuut.

Een voorbeeld? Hadden we 15 minuten nodig om ons naar een klant te verplaatsen? Dan betaalde de klant 15 euro vervoerskosten.

Vanaf januari 2022 komt hier een kleine surplus bij. De tijd van de terugrit van de laatste klant naar huis verdelen we nu proportioneel over alle klanten van die dag.

Het bedrag dat we extra aanrekenen is dus het bedrag van de laatste terugrit, gedeeld door het aantal klanten dat we die dag hebben bezocht. Toch een vrij eerlijke berekening, niet?

Voor de bollebozen onder jullie geven we even de wiskundige formule mee:

De te betalen vervoerskost =
Jouw heenrit x de rit van laatste klant naar huis
/ Som van alle heenritten van de dag

De prijsstijging lijkt ons betaalbaar

We hebben inderdaad ons uiterste best gedaan de prijsstijging laag te houden.

Je kan sowieso op de beide oren blijven slapen. Ons team staat klaar om jou ook in 2022 het beste van het beste te geven. Want jouw veiligheid primeert.

Met vriendelijke groet

Niels Haeck

Zaakvoerder Wolf Security

Vragen? Stel ze ons gerust.

Onze algemene voorwaarden.

Naar overzicht