Onze hoofdprioriteit:

Jouw veiligheid!

Wolf Security is een erkende beveiligingsfirma. Wij combineren innovatieve toptechnologie
met een gebruiksvriendelijke smartphone-app zodat jouw veiligheid te allen tijde is gegarandeerd.

De missie...

In 2010 startte onze missie, toen nog kleinschalig, vanuit Ieper.

Vandaag hebben we kantoren in Ieper en Waregem en telt onze onderneming naast zaakvoerder Niels Haeck nog 6 medewerkers. Al meer dan 1000 klanten hebben intussen een beroep op onze expertise gedaan. Wij hebben ervaring in kleine tot zeer grote projecten. Onze grootste klant heeft ondertussen +1000 camera’s verdeeld over +45 vestigingen. Ook dit project is zeer klein begonnen, maar dankzij onze strategie om altijd modulaire systemen te gebruiken hebben we dit project probleemloos kunnen schalen voor onze klant.

De 5 kernwaarden van Wolf Security

null

Persoonlijk

We vinden persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk. Daarom is zaakvoerder Niels ook nauw betrokken bij elke opdracht. Hij ziet er persoonlijk op toe dat het werk goed gebeurt, volgens de gemaakte afspraken.

null

Betrouwbaar

Klanten vertrouwen op ons en wij doen er alles aan om dat vertrouwen niet te schaden. Een afspraak is een afspraak bij Wolf Security. Onze offertes zijn glashelder: de vermelde kostprijs is meteen ook het bedrag op de eindfactuur.

null

Duurzaam

Wij geven om het milieu en doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarom rijden al onze technici rond in wagens op elektriciteit of aardgas. Facturen en offertes versturen we zoveel mogelijk digitaal.

null

Oplossingsgericht

Wij denken met de klant mee zodat we samen tot de beste oplossing komen. Het doel is niet om zoveel mogelijk camera’s te verkopen, wél om jouw veiligheidsgevoel te optimaliseren.

null

Bereikbaar

Wij zijn 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar. Dringende interventies pakken we direct aan. Bel 056606000

De aanpak...

Hoe ziet een volledig traject bij Wolf Security er precies uit? Van contactaanvraag tot oplevering: je komt het hier te weten. 

Stap 1: het eerste contact 

Je neemt telefonisch, via e-mail of via de website contact op met ons. Je ontvangt binnen de 24 uur een antwoord op je vraag én we plannen meteen een afspraak in.  

Stap 2: de afspraak ter plaatse 

Onze zaakvoerder komt persoonlijk bij je langs om jouw situatie te bespreken. Samen bekijken we wat je precies nodig hebt én hoe onze producten jouw veiligheidsgevoel kunnen verhogen. Op basis van dit gesprek krijg je meteen je offerte. 

Stap 3: planning werkzaamheden 

Bij goedkeuring van de offerte plannen we een volgende afspraak in voor de uitvoering van de werkzaamheden. Naargelang de omvang nemen die een tot meerdere dagen in beslag. Uiteraard geven onze technici je de nodige uitleg over de werking en het beheer van je beveiligingssysteem. En ook aan de privacy van je klanten of buurtbewoners hebben we gedacht.  

Stap 4: SuperService 

Heb je gekozen voor onze SuperService? Dan hoef je je geen zorgen te maken om het onderhoud. Voor een bescheiden bedrag per maand houden wij je systeem up-to-date. 

Het team

Ons toffe team bestaat uit 7 leden, samen doen we er alles aan om uw veiligheid te garanderen.
Team - Wolf Security

Niels Haeck

Zaakvoerder

Team - Wolf Security

Nick Persyn

Senior Service Field Engineer

Team - Wolf Security

Tom Leeuwerck

Maintenance Engineer

Team - Wolf Security

Yassin Berrichi

Service Field Engineer

Team - Wolf Security

Soufian Ben Saddik

Service Field Engineer

Team - Wolf Security

Robbe Dewilde

Marketing & Graphics

Werken bij Wolf?

Stuur snel je sollicitatie door!

Wil je iets doen aan de inbraakveiligheid in je woning, kantoor of winkel?

Aarzel niet langer, contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek!