Over ons
Onze hoofdprioriteit: Jouw veiligheid!

Wolf Security in het kort

Wolf Security is een erkende beveiligingsfirma met vestigingen in Ieper en Waregem. We specialiseren ons in totaalbeveiliging en bieden elektronische beveiliging aan. Steeds opnieuw combineren we innovatieve toptechnologie met de gebruiksvriendelijkheid van een smartphone-app. Duidelijkheid en transparantie zijn twee van onze kernwoorden, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn twee andere. Die vind je ook terug in de degelijkheid van de producten waarmee we werken én in de service die we jou dag in dag uit bieden.

Visie van Wolf Security

Bij Wolf Security staat de veiligheid van jou als klant centraal. We willen de veiligheid van je bedrijf, woning én jezelf beschermen. Dat doen we als volgt.

  • We garanderen jouw veiligheid door continu te investeren in een innovatieve en creatieve ontwikkeling van onze systemen. Om jou de meest geavanceerde service op de markt te bieden, gebruiken we altijd de nieuwste technologieën.
  • Ons team van eigen professionele installateurs werkt elk project individueel, persoonlijk en tot in de puntjes.
  • We willen jouw gebruiksgemak verhogen en investeren daarom in gebruiksvriendelijke alarmsystemen. Via een laagdrempelige smartphone-app kan je je veiligheidssysteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer je dat wil.
  • Ons aanbod voor jou is altijd 100% op maat. Om dat te kunnen realiseren luisteren we altijd eerst grondig naar je noden en wensen. Vervolgens bepalen we samen de richting waarin je je goed voelt. Pas daarna gaan we op zoek naar een persoonlijke oplossing. Moeilijke of onmogelijke projecten gaan we nooit uit de weg.
  • We willen het je vooral gemakkelijk maken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je bestelling digitaal door te geven. Ook wat onze naverkoopservice betreft willen we op nummer één staan. Als onze klant krijg je dan niet minder dan een koninklijke behandeling.

De missie van Wolf Security

Wolf Security bestaat al sinds 2010 en is in sindsdien sterk gegroeid. Dat succes is het resultaat van onze werkcultuur die we baseren op de volgende vijf fundamentele waarden:

Persoonlijk

We streven naar maximale betrokkenheid en vinden persoonlijk contact met de klant heel belangrijk. We gaan direct, dichtbij en duidelijk met jou om. Klantenservice van de hoogste kwaliteit, daar streven we naar!

Betrouwbaar

Wij doen er alles aan om je vertrouwen niet te schaden. We willen je een veilig gevoel geven en gebruiken daarom alleen de meest geavanceerde én betrouwbare technologie op de markt. Je kan er vanop aan: bij ons is een afspraak een afspraak. Onze offertes zijn glashelder en transparant en komen altijd 100% overeen met de eindfactuur.

Oplossingsgericht

Voor elk probleem zoeken we een zo creatief en innovatief mogelijke oplossing. Wij denken met je mee zodat we samen tot de beste veiligheidsoplossing komen. We beschouwen het als een grote persoonlijke uitdaging om zelfs voor de meest ingewikkelde en moeilijke opdrachten een oplossing te vinden.

Duurzaam

Wij geven om het milieu en doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarom rijden al onze technici rond in wagens op elektriciteit of aardgas. Facturen en offertes versturen we zoveel mogelijk digitaal.

Bereikbaar

We doen er alles aan om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden. We zijn dan ook altijd bereikbaar, 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

De aanpak

Hoe ziet een volledig traject bij Wolf Security er precies uit? Van contactaanvraag tot oplevering: je komt het hier te weten. 

Stap 1: het eerste contact 

Je neemt telefonisch, via e-mail of via de website contact op met ons. Je ontvangt binnen de 24 uur een antwoord op je vraag én we plannen meteen een afspraak in.  

Stap 2: de afspraak ter plaatse 

Onze zaakvoerder komt persoonlijk bij je langs om jouw situatie te bespreken. Samen bekijken we wat je precies nodig hebt én hoe onze producten jouw veiligheidsgevoel kunnen verhogen. Op basis van dit gesprek krijg je meteen je offerte. 

Stap 3: planning werkzaamheden 

Bij goedkeuring van de offerte plannen we een volgende afspraak in voor de uitvoering van de werkzaamheden. Naargelang de omvang nemen die een tot meerdere dagen in beslag. Uiteraard geven onze technici je de nodige uitleg over de werking en het beheer van je beveiligingssysteem. En ook aan de privacy van je klanten of buurtbewoners hebben we gedacht.  

Stap 4: SuperService 

Heb je gekozen voor onze SuperService? Dan hoef je je geen zorgen te maken om het onderhoud. Voor een bescheiden bedrag per maand houden wij je systeem up-to-date. 

Ons team

Ons toffe team bestaat uit 7 leden, samen doen we er alles aan om uw veiligheid te garanderen.

Niels Haeck

Zaakvoerder

Nick Persyn

Senior Service Field Engineer

Tom Leeuwerck

Maintenance Engineer

Yassin Berrichi

Service Field Engineer

Soufian Ben Saddik

Service Field Engineer

Werken bij Wolf?

Bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan!

Vacatures