jan

06

Niels Haeck

Wolf Security is klaar voor de volgende jaren en zijn uitdagingen. Jij ook? Laat je toekomst alvast niet bestelen. Zet je domeinen goed op slot, bewapen ze op maat en volgens jouw voorwaarden, met een compleet systeem van Wolf Security.

We wensen je 366 veilige en zorgeloze dagen toe in 2020! En elk jaar opnieuw.

WOLF20

Wolf Security stapt net als iedereen een nieuw decennium in vol nieuwe uitdagingen en vernieuwingen, met een rugzak van exact 10 jaar ervaring.

Op 1 januari 2010 opende Niels Haeck van Wolf Security de deuren van Haeck Beveiliging BVBA, de bedrijfsnaam van toen. In de loop van die 10 jaar is Wolf erin geslaagd het bedrijf van het lokale naar het nationale landschap door te trekken, zonder daarbij ook maar iets te hoeven terugschroeven.

Om dit te vieren vond in januari de WOLF20 actie plaats.

Intussen kan je in februari een offerte op maat van jouw domein laten samenstellen.

Offerte op maat? Vraag deze nu aan!

Hoe alles begon

Al vroeg is Wolf Security aanwezig, zowel offline als online. Van in het begin biedt Wolf Security het gemak van de digitale revolutie gecombineerd met het broodnodige vleugje persoonlijkheid. Daar bloeien blogs uit voort als deze, maar ook een centraal platform waar je altijd opnieuw, 24/7, op Wolf Security kan rekenen.

Dé plaats waar het allemaal begint: PMO Houtem. Daar vinden we onze eerste tevreden klant, veel anderen zouden volgen. Alle klanten samen leveren hun bijdrage om Wolf Security te krijgen tot wat het vandaag is geworden, een nationale speler in de beveiligingssector.

Concreet? Van 2010 tot 2020 krijgen we er elk jaar een derde meer klanten bij, en dat komt neer op een jaarlijkse groei van 33%. Naarmate we groeien neemt ook onze klantgerichtheid toe.

Wolf Security behoudt zijn eigenheid, terwijl we steeds langer bereikbaar blijven voor onze klanten. Ondertussen staat Wolf Security dag en nacht voor je klaar.

Samen voor een veiligere omgeving

33% klanten erbij elk jaar? Dat betekent dat we België en omstreken in de afgelopen jaren al een stuk veiliger hebben gemaakt.

Hoe dan ook kan het altijd beter, zelfs véél beter. De cijfers liegen er niet om. Zo kende België in 2018 volgens de federale politie en Belgium.be:

  • om de 7 minuten een inbraak of winkeldiefstal,
  • werden er 7.674 voertuigen gestolen,
  • en vatten ongeveer 10.000 woningen en gebouwen vuur.

Camerabewakingalarmsystemenrookmelders en andere toestellen zijn in de toekomst niet meer weg te denken. Nieuwe tijden eisen nieuwe oplossingen.

Investeer in je toekomst door je domein te bewapenen met een veelzijdige huiswacht van Wolf. Je krijgt daarbij een opvallende Wolf-pictogram en gevelplaat die de dieven meer dan twee keer doet nadenken. Je weet nooit 100% zeker wat op je afkomt, maar wees altijd voorbereid op het onverwachte. Te laat is te laat.

Groter en beter

Laten we even terugkeren naar Wolf. In april 2018 verhuist Wolf Security naar het Business Park in Ieper, bij iedereen gekend van het bedrijf Lernout & Hauspie, de grondleggers van de spraaktechnologie.

De nieuwe locatie vlak bij de Noorderring (N38) levert een centraal gelegen punt op binnen het gamma van bestaande en potentiële klanten.

Wolf krijgt meer ruimte om nog verder uit te groeien en zichzelf klaar te stomen voor een nieuw decennium vol uitdagingen en vernieuwingen.

Door de verhuis ligt de lat voor Wolf steeds hoger

  • We volgen altijd de geijkte procedures en alles en iedereen kent zijn plaats.
  • Er liggen nieuwe plannen op tafel, onder meer om te starten met eigen producten.
  • Binnen het bedrijf ontwikkelen zich afdelingen die zich vullen met talentvolle medewerkers.
  • De werkvloer ondergaat een herstructurering om nog efficiënter aan de slag te kunnen.
  • De invoer van een recyclagestation zorgt voor een beter sorterings- en verwerkingsproces, wat een positieve invloed heeft op milieu, orde en netheid.

Dat alles leidt op zijn beurt tot een beter eindresultaat voor jou én voor Wolf.

 

© C’bon, copywriter SEO

Naar overzicht