aug

31

Bij Wolf Security dragen wij de hoogste zorg voor de veiligheid van onze klanten. Zo zijn onze alarmsystemen voorzien van extra hoge veiligheidsmaatregelen om onze klanten steeds op de beste manier te kunnen beveiligen.

Wij zetten graag enkele punten op een rij waar extra aandacht aan gegeven wordt.

Buitensirene
Onze buitensirene is voorzien van een anti-sabotage sensor. Het is niet mogelijk om deze sirene los te schroeven zonder een alarm te veroorzaken. Ook zijn onze sirenes voorzien van een naderingssensor, van zodra iemand dichtbij komt, dit een alarm zal veroorzaken.
Ook tegen schuim inspuiting en doorboring is deze sirene gewapend.
Bewegingsdetectoren
Onze bewegingsdetectoren zijn ook op meerdere manieren voorzien van anti-sabotage.
Deze anti-sabotage detecteert o.a.: openschroeven, van de muur verwijderen,.. Deze detector proberen te maskeren zal ook leiden tot een alarm-melding.
Klavieren
Alle klavieren zijn ook uitgerust met een anti-sabotage systeem. De klavieren staan ook altijd in een beveiligde zone. Alvorens iemand aan een klavier kan prutsen zal deze persoon al een beveiligde ruimte moeten doorkruisen. Het openmaken of beschadigen van dit klavier resulteert onmiddellijk in een alarmmelding.
BekabelingDe bekabeling wordt altijd onzichtbaar weggewerkt. Mocht iemand toch toegang hebben tot de kabels, dan zal het doorknippen hiervan resulteren in een onmiddellijke alarm-melding. Zelfs bij het doorknippen van de sirene-kabel zal deze sirene onmiddellijk beginnen loeien.
Draadloos
Draadloze beveiliging wordt enkel toegepast bij de lagere risico’s en particuliere woningen. Toch zijn deze systemen ook steeds veilig, en ook voorzien van de nodige anti-sabotage systemen. Alle draadloze onderdelen staan permanent in contact met de hoofdcentrale. Als een toestel niet reageert, dan zal de gebruiker hier onmiddellijk van op de hoogte gebracht worden.
Dagelijkse test
Alle alarmsystemen aangesloten op een meldkamer voeren iedere 24u een volledige test uit van het systeem. Hiermee worden oa de volgende onderdelen getest: batterijen, communicatie, sabotage, etc,..
Batterijen
Bij draadloze alarmsystemen zorgen wij ervoor dat alle onderdelen steeds van goede batterijen met voldoende levensduur voorzien zijn. Mocht een batterijtje bijna leeg zijn, wordt deze proactief vervangen alvorens dit een probleem kan veroorzaken.
 *Dit zijn maar enkele van onze extra veiligheidsmaatregelen. Wegens veiligheidsredenen kunnen wij deze niet allemaal bekend maken. Enkele veiligheidsmaatregelen gelden ook enkel voor de hogere risico’s en G3 alarmsystemen.

Ook geïnteresseerd in deze blog?

https://wolfsecurity.be/blog/een-overwinning-voor-onze-klant-dankzij-wolf-security/

Naar overzicht