jul

20

Werfdiefstallen zijn een enorme plaag, zelfs een echte pest. En net daarom hebben we een speciaal alarmsysteem voor een werf ontwikkeld.

Dieven stelen inderdaad letterlijk de pannen van het dak. Laat je koperwerk liggen op een werf, dan mag je er zeker van zijn dat dat er de volgende dag niet meer ligt. Als je al dat gestolen goed opnieuw moet kopen, dan kost dat je stukken van mensen. Hoog tijd dus om even stil te staan bij mogelijke oplossingen.

Hoe maak je werfdiefstallen onmogelijk? De vraag stellen is ze beantwoorden: door een alarmsysteem op de werf te installeren, en dan in het bijzonder een draadloos alarmsysteem mét camerabewaking. Hiervoor zit je goed bij Wolf Security, want wij specialiseren ons in werfbeveiliging.

Alarmsysteem voor een werf, particulier én bedrijf

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een alarmsysteem voor werven gebruiken. Want elke diefstal, ook die op een werf, is er één te veel.

Omdat er op een werf vaak nog geen elektriciteit aanwezig is, hebben we een batterij ontwikkeld met een levensduur van 4 jaar. Inderdaad, je leest het goed: 4 jaar lang blijft onze camera draaien, zonder dat je die hoeft op te laden of nieuwe batterijen hoeft te steken.

Installeer je een alarmsysteem op een werf, dan is een bijbehorende camerabewaking onontbeerlijk, al was het maar om valse alarmen de wereld uit te helpen. Op een werf lopen ’s nachts immers ook katten rond.

Elke keer als er een alarm wordt gedetecteerd, stuurt het een filmpje mee naar de meldkamer. Zien zij beelden opduiken van twee grote ogen, vier poten en een staart, dan hoeven ze uiteraard niemand uit zijn bed te bellen. De meldkamer doet dus de eerste selectie van de beelden en belt alleen mensen wakker als er effectief een persoon op de werf aanwezig is die daar niet hoort te zijn en snode bedoelingen heeft.

Alarmsysteem voor werven biedt ideale oplossing tegen werfdiefstallen

Ons alarmsysteem voor een werf is dé ideale oplossing tegen werfdiefstallen. Jij kiest zelf het aantal camera’s dat je wilt installeren. Wij plaatsen er altijd 4 op strategische plaatsen. Maar bij echt grote werven kan dat aantal gerust de hoogte in naar 8, 16 en zelfs 32. Elke camera is bovendien waterdicht en schokvrij zoals het hoort…

Hoe werkt het? Je krijgt een melding én een filmpje zodra er iemand onbekend op de werf komt. Indien nodig krijgt ook de politie een verwittiging en dan schieten ze meteen in actie.

Tel uit je winst, want wat niet wordt gestolen, hoef je ook niet opnieuw aan te kopen. Voor het geld hoef je het dus niet te laten. Denk gewoon aan wat je uitspaart als er zo’n camera hangt die elke diefstal van materiaal vermijdt.

Alarmsysteem voor je werf nodig?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag, onder meer met onze batterij die 4 jaar lang meegaat!

Ook geïnteresseerd in deze blog?

Op zoek naar een alarmsysteem voor een boot?

 

 

© C’bon

Naar overzicht