aug

02

Op zoek naar een alarmsysteem voor een boot? Of voor een andere plaats waar er geen verbinding is? Wolf Security kan je hierbij helpen.

In dergelijke gevallen voorzien we een alarmsysteem dat niet met een kabel verbonden is en ook niet via wifi. Het alarmsysteem werkt volledig draadloos, net als een gsm met een sim-kaart.

Zodra er iets gebeurt of wordt gedetecteerd, belt het systeem je op. Eventueel zit er een foto bij waarmee je valse alarmen uitsluit.

Eenvoud, flexibiliteit en simpele bediening, dat zijn de drie codewoorden voor onze alarmsystemen op een boot. Ook meegenomen? Zo’n systeem verbruikt uitzonderlijk weinig elektriciteit.

Alarmsysteem voor een boot of andere plaats zonder verbinding

Stel je even voor, je meert je boot aan, wilt even de benen strekken en je kuiert wat rond in de omgeving. Ondertussen zien inbrekers de kans schoon om je boot binnen te breken en aan de haal te gaan met al je kostbaarheden… Niet leuk.

Nu hebben al vrij veel boten een alarmsysteem aan boord, maar dikwijls produceert dat alleen maar veel lawaai en wordt de inbraak nergens gemeld. En je weet het maar al te goed, iedereen negeert een alarm, hoeveel lawaai het ook maakt. In de wijde omgeving is er niemand te bespeuren die ook maar iets doet.

In dat geval ben je beter af met een alarmsysteem dat ervoor zorgt dat er ergens een melding afgaat.

Wolf Security biedt een dergelijk alarmsysteem voor een boot aan, dat werkt met een sim-kaart en gebruikmaakt van je gsm-netwerk. Zodra er iets gebeurt, stuurt het een alarm naar de meldkamer, samen met een filmpje van wat zich aan het afspelen is.

Extra sensoren zijn mogelijk

Je kan ook een extra sensor voorzien die een signaal geeft als er glasbreuk is. Alles wordt gemeld aan de meldkamer, eventueel met beeld erbij.

Nadat de meldkamer heeft geverifieerd dat er echt sprake is van een inbraak, krijg jij een seintje op je smartphone. Handig, want die heb je altijd op zak, ook als je bent afgemeerd en even een wandelingetje doet.

Kortom: wordt er op je boot ingebroken, dan krijg je een melding op je gsm en kan je meteen actie ondernemen.

Onze service krijg je er gratis bij

Schaf je bij ons een alarmsysteem aan – dat geldt ook voor een alarmsysteem voor een boot – dan krijg je er onze persoonlijke aanpak gratis bij.

We maken er een punt van altijd oplossingsgericht mee te denken met jou als klant, en altijd betrouwbaar te zijn in alles wat we doen. We zijn bovendien 7/7 en 24/24 bereikbaar en doen er alles aan om zo duurzaam mogelijk te werken.

Kunnen we je helpen? Neem dan zeker contact met ons op!

Ook geïnteresseerd in deze blog?

Zo wapen je je tegen vandalisme!

 

© C’bon

Naar overzicht