jul

08

Wat het beste alarmsysteem voor ouderen is? Daar kunnen we een heel rechtlijnig antwoord op geven. Het beste alarmsysteem voor ouderen is er één met paniekknop, camerabewaking en spraakfunctieEen extra videofoon maakt het plaatje helemaal compleet. Hieronder meer uitleg, ook in deze blog over parlofoon met camera en deuropener.

Het beste alarmsysteem voor ouderen

Ouderen zijn – zoals het woord het zelf zegt – al iets ouder, en sommigen kunnen dan wel wat extra hulp gebruiken. In dat geval is een alarmsysteem met een extra medische paniekknop uiterst handig en welkom.

Een paniekknop zit op een bandje dat je als oudere rond de hals of pols draagt. Heb je hulp nodig, bijvoorbeeld na een valpartij, dan volstaat een druk op de knop om een waarschuwingssysteem in werking te zetten.

Eerst wordt bijvoorbeeld de buurman opgeroepen. Is die niet bereikbaar, dan krijgt een van de kinderen een seintje. In de laatste plaats komt de dokter aan de beurt. Jij kiest de namen van de personen die moeten worden gecontacteerd in het geval van een ongeluk, én de volgorde ervan. En dat alles beslis en leg je vast op voorhand.

Die medische paniekknop zit bij Wolf Security standaard in de alarmsystemen. Hopelijk heb je die knop nooit nodig. Maar stel dat er iets voorvalt, dan mag je er zeker van zijn dat er hulp onderweg is.

Spraakfunctie ook voorzien

Zodra je op de paniekknop drukt, kan je via de spraakfunctie ook inbellen op het systeem en met iemand praten. Elk alarmsysteem met paniekknop beschikt over een ingebouwde microfoon.

Dat je ook kan praten is uiteraard meegenomen, want dan kan je meteen uitleggen wat er is voorgevallen. Op die manier kan er effectiever hulp worden geboden.

Je kan ook een camera laten installeren in de leefruimte, in de keuken, of op plaatsen waar je veel tijd doorbrengt. Je kan de camera overal een plaats geven, waar je maar wil. Weten dat je in beeld komt, levert nog meer gemoedsrust op.

Waarom hebben ouderen een camera nodig?

In de eerste plaats kan je als oudere een camera gebruiken om je veiligheid te verhogen. Als dieven merken dat het huis bewoond is door oudere mensen, denken ze met een makkelijk doelwit te maken te hebben en slaan ze sneller hun slag. Een alarmsysteem kan dan redding brengen. Willen de dieven langs het raam binnenkomen, dan worden ze meteen luidruchtig gestopt.

Maar eigenlijk ben je als oudere nog beter af met een videofoon. Als er iemand aanbelt zie je meteen wie er aan de deur staat, of dat een bekende is of niet. Dan kan je nog beslissen of je de deur al dan niet openmaakt. Een videofoon is niet alleen mooi van design, hij is ook gemakkelijk in gebruik én levert haarscherpe beelden op. We bewaren trouwens alle beelden een bepaalde tijd op onze server. De mensen van Wolf Security installeren alles en nemen ruim de tijd om grondig uitleg te geven.

Niet te moeilijk voor jou als oudere?

Het beste alarmsysteem voor ouderen is er dus een met camera, paniekknop en videofoon. Stel je je nu de vraag of dat niet te moeilijk is voor jou als ouder persoon? Kan je er wel gemakkelijk mee overweg? Zal je het systeem eenvoudig kunnen bedienen? Ook op deze vraag antwoorden we positief.

Je hoeft geen angst te hebben dat je als oudere, en dus niet zo digitaal ervaren, moeilijk met de alarminstallatie zal kunnen omgaan. Werk je al met een smartphone of heb je een computer? Dan moet het lukken! Het gaat toch maar om een code indrukken en het deurtje open en dichtdoen. Veel meer komt daar niet bij kijken.

Een alarminstallatie is zo makkelijk te bedienen, zelfs voor een digileek!

Wij helpen van a tot z

Wolf Security levert niet alleen de beste alarmsystemen voor ouderen, we helpen ook met de installatie, zowel van het alarmsysteem zelf, de paniekknop, spraakfunctie, camera en eventueel videofoon. We geven heel duidelijke uitleg en nemen daar ruim onze tijd voor.

Onlangs installeerden we een camera bij een oudere man die niet meer kon praten. De technieker heeft zijn hand vastgenomen en op die manier getoond hoe alles werkte. Om alles uit te leggen, trok hij een halve dag uit. En dat doen we graag, want service bieden is voor ons het allerbelangrijkste.

Je mag er trouwens zeker van zijn dat, zodra de installatie er eenmaal hangt, alles naar behoren werkt.

Toch nog hulp nodig? We zijn 7/7 en 24/24 beschikbaar.

Neem contact met ons op als je op zoek bent naar een alarmsysteem voor ouderen.

Ook geïnteresseerd in deze blog?

Zo maak je komaf met diefstallen op een werf

 

© C’bon

Naar overzicht