jun

18

Wolf Security is gespecialiseerd in beveiliging voor ketens en grote projecten. We noemen geen namen, maar onze grootste klant heeft ondertussen een kleine 1.000 camera’s staan, verdeeld over 40 winkels.

Door dat grote project heeft Wolf Security ontzettend veel bijgeleerd en enorm veel ervaring opgedaan. Intussen zijn we verantwoordelijk voor veel van dergelijke projecten. We kunnen dan ook met de hand op het hart zeggen dat we deskundig zijn in de beveiliging van ketens en beschikken over meer dan de nodige ervaring.

Dat alles komt onze klant ten goede. Via een speciaal daarvoor ontwikkeld programma slagen we erin om het werk van de verantwoordelijken van de winkelketen te verlichten.

Beveiliging van ketens: eigen programma gericht op gebruiksvriendelijkheid

Het beveiligen van ketens is net iets anders dan het beveiligen van een gewone woning of een kleiner bedrijf. Als voorbeeld verwijzen we nogmaals naar de klant uit de inleiding, de winkelketen met de bijna 1.000 camera’s verdeeld over 40 winkels.

Ieder jaar komt er een aantal winkels bij. Stel dat de winkelverantwoordelijke telkens opnieuw de nieuwe alarminstallatie zou moeten gaan installeren en programmeren… Dat zou een straatje zonder einde zijn. Om op dat vele werk te anticiperen hebben we een oplossing voorzien en een programma uitgeschreven.

Telkens als er een nieuwe winkel bijkomt, ziet de hoofdverantwoordelijke die nieuwe winkel toegevoegd op zijn computerscherm. En dat gebeurt helemaal automatisch.

Nog een voordeel

De keten waarvan sprake heeft 40 alarmsystemen in 40 winkels, en dus ook heel wat personeel. Als je met zoveel werknemers werkt, is het niet meer dan normaal dat er wel eens een foutje gebeurt:

  • iemand vergeet de code,
  • of geeft een verkeerde code in,
  • of is net te laat is om een alarm uit te zetten …

In dat geval kunnen ze ons – de mensen van Wolf Security – altijd bereiken. De persoon in kwestie hoeft zijn verantwoordelijke niet lastig te vallen omdat hij de code van het alarm is vergeten. Hij belt gewoon naar ons, 7/7 en 24/24.

Zodra we zo’n telefoontje krijgen, doorlopen we een bepaalde procedure en helpen we die persoon op afstand. Er kan ook altijd een vals alarm optreden in één van die vele winkels.

Als de 800 werknemers allemaal bellen naar die ene hoofdverantwoordelijke zodra er iets met het alarm gebeurt waar ze niet meteen een antwoord op hebben, dan heeft die persoon geen leven meer. In de plaats daarvan bellen ze naar ons en wij lossen het op.

Uiteraard met procedures

Het personeelslid moet zich uiteraard kenbaar maken. Via de camera zien we effectief wie daar binnen staat. Als de persoon belt vanuit de winkel, dan geeft dat al vertrouwen. We zien ook dat die persoon een winkeljasje aan heeft, dat hij niet onder druk wordt gezet, en dan helpen we uiteraard.

Wat dat alles de winkelverantwoordelijke oplevert? Gemoedsrust en service. En laat dat net de twee zaken zijn die wij van Wolf Security graag aanbieden.

Alarmsysteem voor jouw keten nodig?

Kunnen we ook jou helpen met het installeren van een zeer degelijk, professioneel, deskundig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar alarmsysteem voor je keten? Laat ons dat dan weten.

Geef ons een seintje, en we komen langs om ons alarmsysteem voor ketens voor te stellen.

Ook geïnteresseerd in deze blog?

Zo maak je komaf met diefstallen op een werf

 

© C’bon

Naar overzicht