nov

29

Je bent een echte digileek. Bang van alles wat digitaal is. Je hebt er zelfs een beetje een afkeer van. En je vraagt je af of je wel met een beveiligingssysteem zult kunnen werken. Is een alarmsysteem makkelijk te bedienen? Het antwoord is volmondig ja. Jij kan als digileek zeker met onze beveiligings- en alarmsystemen en camerabewaking werken. Die zijn immers zeer gebruiksvriendelijk, speciaal voor mensen met iets minder talent voor digitale techniek.

Is een alarmsysteem makkelijk te bedienen?

Onze alarmsystemen en bijbehorende apps zijn uiterst gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft echt geen technicus te zijn om ermee om te gaan.

We illustreren dit even. Installeer je camerabewaking met vier camera’s, dan krijg je er een gebruiksvriendelijke app bij. Zodra je die opent, zie je vier schermen waarop verschijnt wat de vier camera’s filmen, 7/7 en 24/24.

Is er iets gebeurd en wil je de volgende dag de beelden bekijken? Dan open je de app en bekijk je alles op je telefoonscherm of op je computer. Heb je daar geen tijd voor, dan kan je Wolf Security vragen de beelden in jouw plaats te bekijken. Die service zit trouwens vervat in ons SuperService-aanbod.

Stel dat er in het weekend een aanrijding was tussen twee auto’s op je parking, en je vraagt ons dat even voor je uit te zoeken. Dan doen we dat met de glimlach.

Beelden in hoge en lage resolutie

We sturen onze producten voortdurend bij. In 2017 hebben we besloten om onze camera’s alles twee keer te laten opnemen. Eén keer in beelden van hoge kwaliteit, een tweede keer in beelden van een lagere kwaliteit.  Stel dat er iets gebeurt in het weekend, dan kan je heel snel door de beelden van lagere kwaliteit scrollen op zoek naar wat er precies is voorgevallen.

Is er een uur lang niets gebeurd, dan springt het beeld gewoon een uur verder. Kom je uiteindelijk terecht op de beelden van het voorval, dan weet je héél exact op welk tijdstip je de beelden terugvindt in de beeldenrij van hogere kwaliteit. Handig, toch? Je merkt het: is een alarmsysteem makkelijk te bedienen? Ja dus.

Wolf Security installeert alles zelf

Nog goed nieuws? Van de installatie van een alarmsysteem hoef je je niets aan te trekken. Wolf Security installeert alles helemaal zelf, ook op computer en app. Maar jij kan als eindgebruiker de app ook zelf probleemloos installeren. Want daarvoor hebben we zelf iets heel eenvoudigs ontwikkeld. In plaats dat je gebruikersnaam, paswoord, login en poorten moet intypen, scan je een QR-code. En klaar is kees, alles is geïnstalleerd.

Ongelooflijk gemakkelijk dus, het kleinste kind kan het. Is een alarmsysteem makkelijk te bedienen? Ja dus. Schrik is niet nodig.

Geen zelfbouwpakketten

Wolf Security verkoopt nooit zelfbouwpakketten. Waarom? Omdat we de kwaliteit van onze producten en ons werk hoog willen houden. Er is niets speciaals aan de producten waar wij mee werken, dat zijn dezelfde als die van onze collega’s. Wat ons van hen onderscheidt is dat we alles zelf installeren. Want alleen op die manier zijn we er 100% zeker van dat alles correct werkt zoals het hoort.

We houden bijvoorbeeld rekening met de stand van de zon en de hoogte van de camera’s. We plaatsen ze dus niet 20 meter hoog “om een overzicht te hebben op de hele parking” zoals veel van onze klanten opperen. Want wie dat doet, ziet enkel speldenkopjes lopen in plaats van mensen. Laat de installatie van de camerabewaking maar over aan Wolf Security, want wij weten hoe het moet.

Kunnen we je helpen?

Stel ons gerust je vraag. Onze mensen zijn speciaal opgeleid om zelfs de meest ingewikkelde technische vragen correct en efficiënt te beantwoorden. Ze doen dat bovendien met de glimlach.

Ook geïnteresseerd in volgende blog?

Je pokert toch niet met je hele bezit?

 

© C’bon

Naar overzicht