okt

16

Je hebt je wellicht al afgevraagd hoeveel het nu eigenlijk kost, je huis of bedrijf beveiligen tegen diefstal. Hoeveel kost de beveiliging van mijn huis? En hoeveel kost de beveiliging van mijn bedrijf?

We stellen je meteen gerust: je huis of bedrijf beveiligen is heel betaalbaar. Als particulier mag je rekenen op de ronde som van 2.500 euro. Je bedrijf beveilig je al voor 3.000 euro. Let wel, dit gaat over bedragen zonder btw.

Echt goedkoop kun je het niet noemen, maar als je ze vergelijkt met wat je kwijt bent als je bezittingen worden gestolen, dan zijn ze maar een schijntje. Diefstal kost uiteindelijk veel meer, en niet alleen materieel. Ook psychisch laat diefstal diepe sporen na. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Hoeveel kost de beveiliging van mijn bedrijf?

Bedrijven schakelen vooral camerabewaking in. Hoeveel kost de beveiliging van mijn bedrijf, vraag je je af?  Die prijzen staan vast. Als je vier camera’s installeert, kost het je maximaal 3.000 euro. Installeer je acht camera’s, dan kost het je maximaal 5.000 euro.

Hoe meer camera’s je installeert, hoe hoger de kostprijs wordt. Maar daar staat tegenover dat de prijs per camera daalt als je er meer inschakelt.

Camera’s detecteren geen beweging, ze schieten enkel beelden, 7/7 en 24/24. Kies je voor camerabewaking, dan kan je rekenen op de permanente technische ondersteuning van het Wolf Security-team.

Hoeveel kost de beveiliging van mijn woning?

Ook voor particulieren is het heel betaalbaar om hun woning te beveiligen tegen diefstal. Stel je je de vraag: ‘Hoeveel kost de beveiliging van mijn woning?’ Wolf Security biedt je twee systemen aan in twee prijsklassen.

Een eerste alarmsysteem in je woning kost je rond de 2.500 euro. Eens de installatie achter de rug en de factuur betaald, stoppen alle kosten.

Uiteraard raden we aan om een jaarlijks onderhoud te laten doen en de meldkamer te blijven betalen. In dit systeem kan je extra kiezen voor onze SuperService: voor 40 euro per maand krijg je de garantie dat we alles wat ook maar fout kan gaan meteen verhelpen. In dat bedrag zit onder meer de meldkamer vervat en het jaarlijks onderhoud. Met onze SuperService zit je 100% safe en kun je op de beide oren slapen. Zelfs overdag, mocht je dat willen.

Even tussendoor, wat is een meldkamer?

Zodra er beweging is in het huis, doen de bewegingssensoren hun werk en gaat er een alarm af in de meldkamer. Vrijwel meteen belt een medewerker van de meldkamer naar de eigenaar om te zeggen dat er iets gaande is in het bedrijf of de woning. Kan de meldkamer de eigenaar niet meteen bereiken, dan wordt de politie verwittigd.

De meldkamer wordt dag in dag uit bemand, niet door ons eigen personeel, wel door een externe dienst. In België zijn er zo’n tien meldkamers. Wolf Security maakt gebruik van de meldkamers van Kortrijk en Brussel.

Wat zit er vervat in de prijs van 2.500 euro?

Voor 2.500 euro is je huis volledig beveiligd. Elke ruimte waar iemand je huis binnen kan komen, zowel beneden als boven, rusten we uit met bewegingssensoren. Inderdaad, ook de bovenverdieping. Dieven zijn immers niet dom. Als ze merken dat enkel de benedenverdieping beveiligd is, dan vinden ze wel een weg om boven binnen te komen.

Vanaf het moment dat de beveiliging opstaat én er beweging is in huis:

  • begint de sirene binnen- en buitenshuis te loeien,
  • ontvangt de meldkamer een melding,
  • en krijg ook jij een melding op je app.

Sommige alarmsystemen nemen ook een foto van de indringer. Zo zie je meteen wie er binnenkomt. Is het een bekende? Is het geen bekende? Laat je een volledig draadloos alermsysteem installeren, dan kan je een camerasensor plaatsen. Plaats je een volledig of deels bekabeld systeem, dan lukt dat niet. In dat geval moeten we een echt fysieke camera plaatsen.

Ons tweede beveiligingssysteem voor jou als particulier: 800 euro

Hoeveel kost de beveiliging van mijn woning, 2.500 euro? Kan het niet goedkoper? Ja hoor, dat kan. Bij Wolf Security wordt beveiliging écht betaalbaar.

We bieden onze klanten een tweede alarmsysteem aan, onze Security Essentials, voor de luttele som van 800 euro. Het gaat om hetzelfde draadloze alarmsysteem als hierboven beschreven. Alles ziet er weliswaar iets meer basis uit, je klavier heeft bijvoorbeeld geen scherm, maar op het vlak van veiligheid en techniek is alles even betrouwbaar.

In het bedrag van 800 euro zit alles vervat, aankoop, installatie en meldkamer. Het enige verschil met ons standaard beveiligingsaanbod is dat je hier verplicht bent in te tekenen op ons SuperService-aanbod. Je betaalt dus boven op de aankoop maandelijks 40 euro. Dit levert je wel een jarenlang garantie op op een beveiligingssysteem dat je weinig heeft gekost. Heb je een defect na zeven of acht jaar, dan herstellen of vervangen we dat kosteloos. Want dan valt alles onder de garantie.

Interesse in het aanbod van Wolf Security?

Neem gerust contact op met het team van Wolf Security. We helpen graag, persoonlijk, oplossingsgericht en betrouwbaar.

Ook geïnteresseerd in deze blog?

Al eens gedacht aan een nummerplaatcamera?

 

© C’bon

Naar overzicht