dec

28

De zaakvoerder van Wolf Security, Niels Haeck, heeft besloten om zijn nieuwjaarsbrief aan zijn team online te zetten.

Bedankt, mannen! Bedankt, superteam voor een fantastisch 2018! Op naar een even fantastisch 2019! Als het kan opnieuw met ons allen samen, in hetzelfde hechte team van positieve, gedreven en supergoede gasten.”

Nieuwjaarsbrief aan mijn team

“Bedankt, mannen. Dankzij jullie inzet zijn we erin geslaagd opnieuw een honderdtal alarmsystemen te installeren in België. We zijn er met andere woorden in geslaagd honderd gezinnen en bedrijven in België een stukje veiliger te maken. Bedankt, superteam.”

Mijn techniekers? Echte supermannen

“Ik noem mijn techniekers geen techniekers maar supermannen, omdat een alarmtechnieker wel degelijk een heel brede verantwoordelijkheid heeft. Ik som het belangrijkste even op:

  • De veiligheid van de klanten ligt rechtstreeks in jullie handen.
  • Jullie moeten niet alleen bakjes aan de muur schroeven en kabels trekken, maar ook nog eens een programmeur zijn om de systemen correct te kunnen programmeren.
  • Daarnaast moeten jullie voldoende sociaalvaardig zijn om op een eenvoudige manier aan de klant uit te leggen hoe het systeem werkt en functioneert. Verder moeten jullie de klant weten te overtuigen dat hij zich altijd veilig mag voelen met een alarm van Wolf Security.”

Voor supermannen geldt een gepaste vergoeding

“Ik ben er mij als zaakvoerder van bewust dat het succes van mijn bedrijf voor een groot deel afhankelijk is van mijn goeie techniekers. Ik sta er dan ook op jullie op een gepaste manier te vergoeden. Omdat meedenken als team zo belangrijk is, herhaal ik het hier nog even. Hebben jullie een vraag / opmerking / idee om ons proces te verbeteren, dan krijgen jullie cash in return. Boven op de bovengemiddelde vergoeding die jullie al krijgen, ben ik van plan jullie een onvergetelijke teambuilding te bezorgen.”

2018 was een supergoed jaar dankzij jullie!

“We hebben een fantastisch jaar achter de rug, en dat komt vooral door jullie. Ik ben blij dagelijks met jullie te kunnen samenwerken. Niet als baas, maar veel meer als collega. Bedankt dat jullie je werk graag doen. Bij elk van jullie is er de drive om het goed en zelfs perfect te doen. Bedankt, superteam. Bedankt, mannen. Ik dank jullie één voor één, welgemeend, met het diepste respect en de meeste achting.

Op naar een even fantastisch 2019, samen.”

Niels
Collega-zaakvoerder Wolf Security

Ook geïnteresseerd in deze blog?

Weetjes over inbraakveiligheid in je woning, kantoor of winkel

 

© C’bon

Naar overzicht