Stap 1:

Vraag uw unieke download-link aan.

Jouw naam (verplicht):

Jouw e-mailadres (verplicht):

Stap 2:

Volg de instructies

Na enkele minuten, of maximum 24u (werkdagen) ontvang je een e-mail met hierin uw persoonlijke SmartEasy URL.

Klik op deze link.

Klik op ‘Download’

Opgepast, de bestandsnaam mag je niet wijzigen. adhv de bestandsnaam worden jouw instellingen ingeladen in het programma.

Nadat het bestand is gedownload,
ga naar de map waar het bestand is gedownload.

Druk met de rechtermuisknop hierop, en druk op “Als administrator uitvoeren”

Bij het openen krijgt u de melding ‘Uw pc wordt beschermd’.
Klik op ‘Meer informatie

Bevestig door te klikken op ‘Toch uitvoeren

De software wordt op uw pc geïnstalleerd. Even geduld.

De software wordt op uw pc geïnstalleerd. Even geduld.

Als alles goed gaat komen de beelden van uw camera’s tevoorschijn.

Op uw bureaublad werd een snelkoppeling gemaakt naar uw camerasysteem.

Stap 3:

Leer hoe het in z’n werk gaat