Varia

  Time-lapse camera

 • Maak een promotievideo van uw bedrijf met onze time-lapse video’s. Onze camera neemt iedere 10 minuten een foto, en achteraf voegen we dit samen tot een versnelde video.

  Werf alarmsysteem

 • Dé ideale oplossing tegen werfdiefstallen zijn onze werf alarmsystemen. Je krijgt een melding én een filmpje indien er iemand op de werf komt, en de politie wordt indien nodig automatisch verwittigt.

  Mistgeneratoren: geef inbrekers of overvallers geen kans 

 • Onze mistgeneratoren zijn de oplossing om op een efficiënte manier kleine of grote ruimtes te beveiligen, zoals opslagplaatsen voor contant geld en sigaretten, serverruimtes, kleinere shops en particuliere woningen. De ondoordringbare maar volstrekt onschadelijke mist belemmert binnen enkele seconden het zicht van de inbreker waardoor die zonder buit moeten afdruipen.

  Kluizen en brandkasten: bescherm je kostbaarste bezittingen 

 • Bescherm je kostbaarste bezittingen tegen diefstal en brand. Onze brandkasten en kluizen zijn beschikbaar in diverse afmetingen.  

  Rookmelders en brandblussers: verhoog de brandveiligheid van je woning of winkel 

 • Onze rookmelders slaan tijdig alarm bij rookontwikkeling. Het rookdetectiesysteem kan gekoppeld worden aan je alarmsysteem. Maak je keuze uit optische, thermische of multisensor toestellen. Daarnaast bieden wij ook brandblussers aan.  

  Track & Trace: volg je wagen of materiaal op de voet 

 • Zijn je werknemers veel op de baan? Volg hen op de voet dankzij ons eenvoudig maar efficiënt track & trace-systeem. We plaatsen in de wagen een kleine transponder , zodat je de route perfect kan volgen op het scherm. Ook inzetbaar voor machines en materialen. Wij gebruiken dit systeem intern bij Wolf Security om o.a. onze werfradio’s & boormachine’s te beveiligen. 

Een offerte op maat

Wolf Security komt vrijblijvend bij je langs. Wij adviseren én installeren.

Contacteer ons