Stap: 1

Vraag jouw unieke code aan.

Jouw naam (verplicht):

Jouw e-mailadres (verplicht):

Met welk besturingssysteem werk je?

Stap: 2

Volg de instructies, download SmartPSS met de link hieronder.

Na enkele minuten, of maximum 24u (werkdagen) ontvang je een e-mail met hierin jouw persoonlijk bestand.

Download SmartPSS en open het bestand.

Dubbelklik dan op het PKG bestand. Je krijgt deze foutmelding, druk op OK

Druk op de appel, systeemvoorkeuren, beveiliging en privacy

Druk op algemeen, druk op open toch

Druk op open

Druk op ga door
    druk hierna op installeer
    voer je code in

Als de installatie gelukt is, druk op sluit, en dan op “naar prullenmand”

Open Launchpad, en open SmartPSS

Vul in beide vakjes “adminadmin!” in, vink het vinkje aan, en druk op next.

Deze vullen we zo in, druk op Finish

Sluit de rondleiding

Druk op Import

Druk op het mapje

Selecteer het bestand die we in de e-mail verzonden hebben.

Druk op import

Druk op Yes

Stap: 3

Leer hoe het in z’n werk gaat