Download het programma op je smartphone via de store.

Maak hieronder uw selectie!

1. Programma configureren

1.1

Eens geinstalleerd, open het programma. Druk op sta toe, zet het vinkje aan, en druk op Confirm

1.2

Schuif deze pagina’s weg

1.3

Vul het IP adres in die je gekregen hebt in de e-mail, vul 443 in bij poort.

1.4

Vul je gebruikersnaam en paswoord in, druk op login.

1.5

Druk op Skip, een extra beveiliging is niet nodig. Jouw smartphone is toch al beveiligd met een code.

2. Live-beelden bekijken

2.1

Druk op Live

2.2

Druk op de camera knop rechtsboven

2.3

Druk op het bolletje naast de vestiging die je wil zien, druk op preview.

2.4

De beelden komen nu tevoorschijn.
Druk 2x op een camera om een beeld te vergroten. Je kan zoomen of swipen naar een volgende camera.

3. Opgenomen beelden bekijken

3.1

Druk op View Playback

3.2

Druk op Device Record, en kies de dag waar naar je wil terugkeren.

3.3

De beelden beginnen onmiddellijk. Met de tijdsbalk onderaan kan je gaan naar het juiste tijdstip.