Onze aanpak:
telkens opnieuw een topprestatie

Hoe ziet een volledig traject bij Wolf Security er precies uit? Van contactaanvraag tot oplevering: je komt het hier te weten. 

Stap 1: het eerste contact 

Je neemt telefonisch, via e-mail of via de website contact op met ons. Je ontvangt binnen de 24 uur een antwoord op je vraag én we plannen meteen een afspraak in.  

 

Stap 2: de afspraak ter plaatse 

Onze zaakvoerder komt persoonlijk bij je langs om jouw situatie te bespreken. Samen bekijken we wat je precies nodig hebt én hoe onze producten jouw veiligheidsgevoel kunnen verhogen. Op basis van dit gesprek krijg je meteen je offerte. 

 

Stap 3: planning werkzaamheden 

Bij goedkeuring van de offerte plannen we een volgende afspraak in voor de uitvoering van de werkzaamheden. Naargelang de omvang nemen die een tot meerdere dagen in beslag. Uiteraard geven onze technici je de nodige uitleg over de werking en het beheer van je beveiligingssysteem. En ook aan de privacy van je klanten of buurtbewoners hebben we gedacht.  

 

Stap 4: SuperService 

Heb je gekozen voor onze SuperService? Dan hoef je je geen zorgen te maken om het onderhoud. Voor een bescheiden bedrag per maand houden wij je systeem up-to-date. 

Wil je iets doen aan de inbraakveiligheid in je woning, kantoor of winkel?

Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek

Contacteer ons