Van mistgeneratoren tot kluizen

Ontdek het assortiment

Naast camerabewaking, alarmsystemen, videofonie en
toegangscontrole heeft Wolf Security nog meer in petto.

Time-lapse camera

Maak een promotievideo van uw bedrijf met onze time-lapse video’s. Onze camera neemt iedere 10 minuten een foto, en achteraf voegen we dit samen tot een versnelde video.

Werf alarmsysteem

Dé ideale oplossing tegen werfdiefstallen zijn onze werf alarmsystemen. Je krijgt een melding én een filmpje indien er iemand op de werf komt, en de politie wordt indien nodig automatisch verwittigt.

Mistgeneratoren

Onze mistgeneratoren zijn de oplossing om op een efficiënte manier kleine of grote ruimtes te beveiligen, zoals opslagplaatsen voor contant geld en sigaretten, serverruimtes, kleinere shops en particuliere woningen. De ondoordringbare maar volstrekt onschadelijke mist belemmert binnen enkele seconden het zicht van de inbreker waardoor die zonder buit moeten afdruipen.

Alarmsysteem bestelwagen is nodig om je wagen én inhoud ervan te beveiligen

Wagen beveiliging

Beveilig je wagen dankzij de volledig uitgeruste en betaalbare formule van Wolf Security. Bewegingsensoren in combinatie met een alarm beveiligen het fortuin in uw bedrijfsvoertuig. Bij inbraak krijg je een foto via de meegeleverde Smartphone-App

Brandkluis

Kluizen en brandkisten

Bescherm je kostbaarste bezittingen tegen diefstal en brand. Onze brandkasten en kluizen zijn beschikbaar in diverse afmetingen.  

Brandcentrale

Rookdetectie

Onze brandcentrale voor grote gebouwen slaat tijdig alarm bij rookontwikkeling. Het rookdetectiesysteem kan gekoppeld worden aan je alarmsysteem. Maak je keuze uit optische, thermische of multisensor toestellen. Daarnaast bieden wij ook brandblussers aan. 

Track & Trace

Track & Trace

Zijn je werknemers veel op de baan? Volg hen op de voet dankzij ons eenvoudig maar efficiënt track & trace-systeem. We plaatsen in de wagen een kleine transponder , zodat je de route perfect kan volgen op het scherm. Ook inzetbaar voor machines en materialen. Wij gebruiken dit systeem intern bij Wolf Security om o.a. onze werfradio’s & boormachine’s te beveiligen. 

Een offerte op maat

Wolf Security komt vrijblijvend bij je langs. Wij adviseren én installeren.