Dé Wolfblog

Alle laatste nieuwtjes, weetjes en events.

Batibouw promotie Maart 2020

blog

De volledige maand maart Batibouw korting Tot 20% korting Camerabewaking: 4 camera’s vanaf €2500 euro incl installatie Draadloos alarmsysteem: Vanaf €1800 euro euro incl installatie Videofoon: Vanaf €1099 incl installatie   https://youtu.be/iybdjypMyjE Niels Haeck Wolf Security is klaar voor de volgende jaren en zijn uitdagingen. Jij ook? Laat je toekomst alvast niet bestelen. Zet je domeinen…

Lees het artikel

Zo wapen je je tegen vandalisme!

blog Hoe vandalisme bestrijden? Met een bewakingscamera van Wolf Security.

Het moet het toppunt van ergernis zijn. ‘s Ochtends vroeg bij het opstaan zien dat je woning, gebouw of pand ontsierd wordt door vandalisme, dat er graffiti gespoten is, bloembakken omgegooid, ramen ingegooid…. Of dat je auto een spiegel mist. Onze tip? Breng altijd de politie op de hoogte en ruim de schade zo snel…

Lees het artikel

Alarmsysteem, jaarlijks onderhoud wettelijk verplicht?

blog

Het koninklijk besluit van 25 april 2007 stelt het zwart op wit: het is wettelijk verplicht om je alarmsysteem jaarlijks te onderhouden. Als je wat technisch inzicht hebt kan je het onderhoud zelf doen. Maar je kan het jaarlijks onderhoud van je alarmsysteem ook overlaten aan een professionele installateur. Dat laatste is met voorsprong de beste optie. In de eerste plaats kost dat jaarlijks onderhoud niet veel. Bovendien ziet een professionele installateur veel meer dan een particulier.

Lees het artikel

Je pokert toch niet met je hele bezit?

blog

Toen ik in de beveiligingssector begon, deed ik het nog onder mijn eigen naam, Haeck Beveiliging. Na verloop van tijd kreeg mijn bedrijf de naam ‘Wolf Security’.

Van in het begin liep ik rond met mijn setje zelfgemaakte speelkaarten. Ik heb ze nog altijd in mijn bezit. Je ziet het aan de vuile randen en de vieze kleur dat ze al een tijdje meegaan. Hoe oud ze ook zijn, ik haal ze nog steeds regelmatig uit mijn broekzak om potentiële klanten op een ludieke, speelse manier een duidelijk antwoord te geven als ze me vragen: “Waarom heb ik een alarmsysteem nodig?” Geniet even met me mee van de antwoorden.

Lees het artikel

Duurzaamheid

blog

Wist je dat we bij Wolf Security sinds 2015 enkel maar duurzame wagens kopen op elektriciteit of aardgas? Beter voor het milieu, én voor de portemonnee van onze klanten! Want dankzij de besparing in brandstof, kunnen we nog betere prijzen geven aan onze klanten.

Lees het artikel

Wolf Security werft aan.

blog

Functie: Top-Technieker!
Je vertrekt iedere dag met de bestelwagen naar de klant om alarmsystemen en camerabewaking te installeren. Dit is zowel bij particulieren als bedrijven.

– Kabels trekken door kabelgoten, valse plafonds, opbouw,..
– Sensoren, camera’s & centrales aan de muur schroeven
– Programmeren van het systeem
– Uitleg aan de klant
– De woning terug keurig achterlaten

Lees het artikel

PROJECTEN WAAR WIJ TROTS ZIJN!

blog

Wolf security heeft ook al de nodige ervaring met grote projecten

Extrashop Group
+600 camera’s, 22 vestigingen, Wallonië

“De 25 verkooppunten, die zich allemaal in Wallonië bevinden, zijn sinds oktober 2016 gegroepeerd onder een gemeenschappelijke naam EXTRA (het vroegere Lediscount & Eurobazar). Zeven openingen van nieuwe winkels zijn voorzien voor eind 2016. Extra group is familieonderneming in volle groei en stelt momenteel 210 werknemers tewerk en werft meer dan 50 personen aan.”

Lees het artikel