apr

25

Een meldkamer en uw alarmsysteem zijn met elkaar verbonden als een hond aan de lijn van zijn baasje. Dat beide verband houden met elkaar is alleen maar logisch. Zodra iemand ongewenst je huis binnenkomt schiet je alarmsysteem in gang. Ben je op dat moment niet thuis, dan is het niet meer dan logisch dat je verwittigd wordt. Je hoort dus op de een of andere manier op de hoogte te worden gebracht zodra een alarm afgaat bij je thuis. Wolf Security beidt daarvoor verschillende oplossingen aan. We zetten ze hieronder voor jou op een rijtje, te beginnen met het duurste en dan ook het meest omvattende systeem.

1.       Meldkamer mét SuperService: 40 euro/maand

Wie intekent op onze SuperService krijgt automatisch de optie van een meldkamer erbij. Wolf Security maakt gebruik van de meldkamer in Kortrijk voor de Nederlandstaligen en die van Brussel voor de Franstaligen. Beide meldkamers werken 7/7 en 24/24. Zodra er een verdachte beweging wordt gedetecteerd bij je thuis belt een van de medewerkers je op om te vragen: “Wat moeten we doen?” Stel dat je met je gezin op uitstap bent op een woensdagnamiddag, het moment dat je poetsvrouw langskomt. Is zij de persoon die aan de basis ligt van het alarm? Dan zet de meldkamer het alarm stop. Stel echter dat niet je poetsvrouw, maar wel een onbekend persoon je woning is binnengekomen. Dat het dus om een inbraak gaat, dan belt de meldkamer meteen de politie. Ook als de meldkamer er niet in slaagt jou of je partner te bereiken, vragen ze de politie om een kijkje te gaan nemen.

Bijkomende voordelen van onze SuperService

Op alle alarmsystemen van Wolf Security bevindt zich een medische paniektoets. Krijg je een beroerte, of een hartaanval, of breek je een been – niet dat we je zoiets toewensen – dan verwittig je via die toets de ambulance. Zij krijgen meteen je adresgegevens op het scherm en vertrekken binnen de 30 seconden. Daarnaast kan je rekenen op een dagelijkse alarmcontrole, jaarlijks onderhoud, gratis dringende interventies/montage en demontage, levenslange garantie en het resetten van vergeten codes. Onze SuperService is in één woord super. De moeite van het overwegen waard.

2.       Enkel meldkamer: 22 euro/maand

Ook dit is een full-service optie. Je alarmsysteem wordt dagelijks gecontroleerd op fouten en als er een alarm afgaat, krijg je een melding via de meldkamer. De extra’s die de SuperService biedt, zijn hier wel niet van toepassing.

3.       SMS en meldkamer: 10 euro/maand of 120 euro/jaar

Dit is ons goedkopere aanbod. We controleren je alarmsysteem dagelijks en in het geval van een alarm brengt de meldkamer je op de hoogte via sms. Eigenlijk is dit aanbod het beste van twee werelden. Weet je wat het grote voordeel is? Als je intekent op dit aanbod, dan mag je één maand per jaar een beroep doen op de klassieke meldkamer en volg-mij-functie, zoals voorzien in onze SuperService. Ga je op reis? Dan stuur je gewoon een mailtje om te laten weten hoelang je weg zal zijn. In die periode verwittigt de meldkamer de politie bij een inbraakalarm. Zoveel veiligheid voor slechts 120 euro per jaar. Toch een mooi aanbod, niet?

4.       SMS zonder meldkamer: 2 euro/maand of 24 euro/jaar

Zodra er een beweging in twee verschillende ruimtes wordt gedetecteerd, krijg je een alarm per sms. De sms laat weten in welke plaats het alarm afgaat, de keuken, living, badkamer …

5.       Oproep zonder meldkamer: 2 euro/maand of 24 euro/jaar

In plaats van een sms krijg je een telefonische oproep bij een alarm. Een oproep is wat prominenter dan een sms-bericht en valt sowieso meer op. Het nadeel is dat je enkel een oproep krijgt en geen extra informatie. Je weet dus dat er een alarm is, maar je krijgt geen details. Ben je niet bereikbaar? Dan wordt er geen gevolg gegeven aan uw alarm.

Waar kiezen de klanten van Wolf Security het meest voor?

De meesten kiezen voor de meldkamer of voor de SuperService. En daar hebben ze volgens ons groot gelijk in, want beide systemen zorgen ervoor dat je een alarmsysteem hebt dat die naam waardig is. Heb je ook interesse in onze meldkamer? Of in ons SuperService-aanbod? Geef ons dan een seintje.

 

© C’bon

Naar overzicht