jun

06

Je wilt je woning beschermen tegen indringers en je vraagt je af: “Hoeveel kost een alarmsysteem nu eigenlijk?”. Zoals voor ongeveer alles kan je kiezen uit een heel gamma, van goedkopere tot duurdere alarmsystemen.

Heb je een kleiner budget ter beschikking, en slechts een bescheiden systeem nodig, dan kom je als bedrijf in ieder geval toe met 2.500 euro, all-in, btw en plaatsing inclusief.

Wil je meer toeters en bellen, dan gaat de prijs uiteraard naar omhoog. Wil je daar onze SuperService bij, dan kost je dat 40 euro per maand, maar dan ben je 100% verzekerd tegen ongeveer alles, en kan je 24/24 en 7/7 op onze bijstand rekenen.

Met een alarmsysteem van Wolf Security speel je volledig op veilig.

Hoeveel kost een alarmsysteem nu eigenlijk?

1.       Hoeveel kost een basispakket?

Een basispakket voor een bedrijf heb je al vanaf 2.500 euro, bij een particulier spreken we van prijzen vanaf 800 euro.

In dat basispakket tref je de volgende onderdelen aan: een centrale of een sirene, uiteraard ook een buitensirene, een paneel om dat alles te bedienen en een aantal bewegingssensoren.

Een bewegingssensor heb je al vanaf 250 euro. Afhankelijk van je risiconiveau kies je zelf hoeveel sensoren je plaatst en in welke ruimtes je dat doet. Zodra de sensoren beweging in de woning waarnemen, doet het alarm zijn werk.

Heb je een huisdier? Vrees je dat het aanleiding zal geven tot veel valse alarmen? Wees gerust, dat gebeurt niet. Veel bewegingssensoren detecteren enkel levende wezens boven een bepaalde hoogte en een zeker volume.

2.       Hoeveel kost beveiliging met video?

Heb je iets meer beveiliging nodig, dan kan je ook videobewegingsdetectoren installeren. Die zijn weliswaar iets duurder, maar naast het afgaan van een alarm bij ongewenst bezoek, wordt daarvan ook een video opgenomen, je ziet dus wat er gebeurt en wie wat doet. Dat is uiteraard handig, al was het maar om achteraf de inbraak beter te verwerken.

Een videobewegingsmelder heb je vanaf 295 euro. Hier heb je echter ook een bijkomende IP-transmitter nodig, en die kost 650 euro.

3.       Hoeveel kost beveiliging met videocamera’s?

Je kan nog duurder gaan en die videobewegingssensoren vervangen of aanvullen met volwaardige videocamera’s. Binnencamera’s heb je al vanaf 230 euro, buitencamera’s vanaf 300 euro.

4.       Hoeveel kost beveiliging met detectoren op ramen en deuren?

Dan heb je ook nog de mogelijkheid om detectoren en sensoren op je deuren en ramen te plaatsen. Het grote voordeel daarvan is dat ze alarm slaan nog voordat er wordt ingebroken. Zodra er wordt gemorreld aan ramen of deuren, gaat het alarm af. De dief kan niet anders dan zijn biezen pakken.

Deze detectoren zijn trouwens uiterst betaalbaar, je kan ze al kopen vanaf 60 euro per stuk, en je koopt er zoveel als je ramen en deuren hebt.

De keuze is reuze en betaalbaar

Bij Wolf Security kan je kiezen tussen draadloze, bekabelde en hoogrisicoalarmsystemen. Telkens inclusief alarmcentrale, klavier met noodknop, een aantal bewegingsdetectoren, een smartphone-app, een binnen- en/of buitensirene. Uiteraard is ook de installatie van de alarmsystemen inclusief.

In onze camerapakketten hebben we voor elk wat wils, gaande van één tot acht camera’s, met een gevarieerd aantal opnamedagen en infraroodafstand, en al dan niet met levenslange garantie.

Wie intekent op ons SuperService-abonnement kan een leven lang op de beide oren slapen. Want voor een vaste prijs van 40 euro per maand profiteer je van een ongelimiteerd gebruik zonder zorgen. Mét abonnement op een meldkamer die werkt met verschillende codes.

Onze SuperService is meer dan de moeite waard om te ontdekken!

Conclusie: hoeveel kost een alarmsysteem?

Een alarmsysteem is zéér betaalbaar. En er is er een voor elk budget. Je koopt er je veiligheid mee en je bescherming, en dat is eigenlijk onbetaalbaar.

Kan Wolf Security je helpen? Neem dan contact met ons op.

Ook geïnteresseerd in deze blog?

Beveiliging voor ketens en grote projecten

 

 

© C’bon

Naar overzicht