jul

15

Wolf security heeft ook al de nodige ervaring met grote projecten

Extrashop Group

+600 camera’s, 22 vestigingen, Wallonië

“De 25 verkooppunten, die zich allemaal in Wallonië bevinden, zijn sinds oktober 2016 gegroepeerd onder een gemeenschappelijke naam EXTRA (het vroegere Lediscount & Eurobazar). Zeven openingen van nieuwe winkels zijn voorzien voor eind 2016. Extra group is familieonderneming in volle groei en stelt momenteel 210 werknemers tewerk en werft meer dan 50 personen aan.”
Al deze vestigingen kunnen op het hoofdkantoor gevisualiseerd worden. Dankzij onze modulaire software kan deze keten eindeloos uitbreiden. Van zodra er een nieuwe vestiging is, worden alle client computers automatisch geüpgraded zodat alle verantwoordelijke deze beelden ook kunnen zien. Zonder interventie!

PMO Petrolium

14 vestigingen, West- & Oost-Vlaanderen

Dit is een klant van het eerste uur. De oudste installaties dateren van begin 2010, en werken nog altijd perfect zonder dat hier grote kosten aan geweest zijn. Deze stations worden gevisualiseerd op een groot scherm op het hoofdkantoor. Zo kan deze klant bij eventuele problemen onmiddellijk ingrijpen.

Heite Petrolium

8 vestigingen, West-Vlaanderen

Deze klant had voorheen een andere installateur, waar hij niet zo tevreden was. Deze klant had niet verwacht dat zelfs bij grote projecten, de oplevering zeer vlot gebeurt. Op ieder station is een volledig overzicht mét nummerplaatherkenning. Hierdoor zijn de kosten van eventuele schades makkelijk te verhalen op de dader.

Project Cotebo, Q8, Esso, Shell, Total

12 vestigingen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen

Deze snel groeiende klant had nood aan een goede partner in beveiliging, waar er op gerekend kon worden om binnen korte termijn een 10tal vestigingen te beveiligen. Ook was wegens de grote waarde van de goederen onze incert keuring van belang voor de verzekering.

Dovy Keukens

21 vestigingen, België

Dovy keukens was op zoek naar een goede partner in beveiliging die ervaring had in grote projecten. Dankzij onze modulaire camerabewaking & software, was het makkelijk voor dovy keukens om te beginnen met één winkel, en zo stap per stap het systeem uit te breiden.

 

Ook geïnteresseerd in deze blog?

Wolf Security werft aan.

Naar overzicht